Stagiair Sales 

Dit is jouw toekomstige stage

Tijdens jouw stage leg je contact met potentiële relaties en klanten, en geef je informatie over het hotel/congrescentrum en haar faciliteiten. Je ontvangt de relaties met een lach en geeft hen een rondleiding door Figi om alle faciliteiten en mogelijkheden te laten zien en te bespreken. Voor de aanvragen van de banqueting partijen stel je de offertes op en bevestig je de afspraken aan de klant. Je houdt uiteraard ook alle betrokkene afdelingen op de hoogte door het uitgeven van banqueting sheets. Je wordt bij ons gezien als een volwaardig teamlid, wij geven je graag de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen! Doe jij een studie in de richting van horeca, toerisme of commerciële dienstverlening en wil jij ons team komen versterken? solliciteer dan direct!

Wat zijn de werkzaamheden?

  • Onderzoeken van de wensen en potentie van diverse klanten;
  • Opstellen van offertes en het uitsturen ervan;
  • Nauwkeurig opvolgen van opties, lopende reserveringen en aftersales;
  • Maken van de sheets (wekelijks) en het op de hoogte houden van alle betrokkene afdelingen;
  • Bijwonen van verschillende meetings en het geven van rondleidingen met veel enthousiasme;
  • Ondersteuning van de Banquet Sales afdeling bij diverse projecten.

Wij staan voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een viersterrenhotel met 97 hotelkamers, een (film)theater, eventlocatie tot het Grand Café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hardwerkende, no-nonsense sfeer. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen!

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een vergoeding van € 260 per maand op basis van een fulltime stage.

Vanaf juli 2020 hebben wij weer een plek vrij!

Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.