Stagiair Finance & Administratie

Dit is jouw toekomstige stage
In de functie van Stagiair F&A ondersteun je het F&A team met alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling. Jij houdt je o.a. bezig met de debiteuren- en crediteurenadministratie en stelt tevens diversen rapportages en overzichten op en verricht je werkzaamheden met betrekking tot het kasbeheer en de financiële afdrachten. Tevens ondersteunen jullie het theaterbureau met een stukje contractbeheer. Je communiceert veel met collega’s van andere afdelingen en verliest daarbij het commerciële en gastgerichte aspect van jouw werkzaamheden niet uit het oog. Doe jij een studie in de richting van bedrijfseconomie/accountancy en wil jij ons team komen versterken? solliciteer dan direct!

Wij staan voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een viersterrenhotel met 97 hotelkamers, een (film)theater, eventlocatie tot het Grand Café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hardwerkende, no-nonsense sfeer. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen!

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een vergoeding van € 260 per maand op basis van een fulltime stage.

Daarnaast bieden wij jou het “Weet waar je werkt” programma waarbij je een uitnodiging ontvangt om een nachtje te slapen in ons hotel, inclusief ontbijt en bioscoopbezoek. Alle medewerkers van Figi krijgen 20% korting op alle F&B faciliteiten. En natuurlijk hebben wij een super leuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en de genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes.

Vanaf juli 2020 hebben wij weer een plek vrij!

Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.