SEIZOENEN IN FIGI

Elk seizoen heeft iets unieks om voor op pad te gaan! De bloesem in de lente, de zonsondergang op de Utrechste Heuvelrug, de prachtige kleuren in de herfst en de gezellige warmte in de decembermaand. Geniet van de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en de culturele & culinaire mogelijheden in Hotel Theater Figi! 

We bewegen mee met de huidige maatregelen. Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM, de Veiligheidsregio Utrecht en de protocollen zoals opgesteld door onze brancheverenigingen voor hotel, horeca, bioscoop en theater voor jullie en onze veiligheid. Je kan dus met een gerust hart naar Figi. Indien mogelijk wordt het eten & drink geserveerd in ons retaurant of op ons terras wanneer dit niet kan i.v.m. de maatregelen serveren wij dit uit op de hotelkamer.

FIGI Zomer Theaterarrangement 
Verblijf met diner, show en ontbijt 199,- voor 2 personen
 Overnachting in een comfortabele hotelkamer (upgrade mogelijk)
✓ Inclusief uitgebreid ontbijt in het Grand Café
 2-gangen theatermenu in het Grand Café Bioscoopkaartje

✓ Theaterticket inclusief drankje op basis van Hollands assortiment na afloop voorstelling in het Grand Café
Boekbaar op 9 en 10 juli 2021, 16 en 17 juli 2021, 23 en 24 juli 2021, 6 en 7 augustus 2021, 13 en 14 augustus 2021, 20 en 21 augustus 2021
Exclusief € 2,30 toeristenbelasting  p.p.p.n.

Boeken

Kerstarrangement 2021
Verblijf met ontbijt en kerstdiner 
 Overnachting in een comfortabele hotelkamer (upgrade mogelijk)
 Inclusief uitgebreid ontbijt 
✓ 4-gangen Kerstmenu

Exclusief € 2,30 toeristenbelasting  p.p.p.n.

Boeken

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.