Borrelen in Grand Café Figi

Wat is er gezelliger dan in de namiddag of avond te borrelen met uw collega's, vrienden en/of familie? In ons Grand Café ben je van harte welkom om te borrelen en te genieten van ons ruime assortiment bieren, wijnen, frisdranken en borrelplateaus.

Ons borrelmenu

Bieren

Wij hebben een ruim assortiment bieren op de tap en op de fles. Een greep uit onze bieren op de tap: Heineken, La Chouffe, Jopen, Brugse Zot Dubbel.
Wij informeren je graag over deze verschillende bieren.

Wijn

Bij een borrel mag een goed glas wijn niet ontbreken! Wij hebben daarom een ruim assortiment wijnen op onze kaart staan. Ben je meer een liefhebber van witte wijn of gaat jouw voorkeur uit naar rode wijn of een frisse rosé? Wij hebben het allemaal in huis en helpen je graag een keuze te maken. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Cocktails

Wij bieden seizoensgebonden cocktails aan op onze kaart voor een fijne prijs. Liever geen alcohol? Geen probleem! Ook voor de alcoholvrije variant kun je bij ons terecht.
En vergeet vooral niet één van onze heerlijke Gin & Tonics te proeven.

Borrelplateaus

Wat is er nou lekkerder dan tijdens de borrel te genieten van een lekkere versnapering? Gaat je voorkeur uit naar een plankje met kaas of liever bittergarnituur zoals kaasstengels, falafel- of bitterballen? Wij bieden een ruim assortiment om jouw borrel onvergetelijk te maken.

Ervaar de pure smaak van Figi

Reserveer eenvoudig online een tafel voor een diner of feestje. Bellen kan natuurlijk ook op 030 692 74 00.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.