Reservation & Revenue Manager

Solliciteer Direct

Als Reservation & Revenue Manager ben je verantwoordelijk voor de afdeling Meeting & Events van FIGI. Je bent verantwoordelijk voor het maken van samenwerkingsvoorstellen en contractafspraken. Jouw focus ligt op het maximaliseren van onze revenue door het behouden van de vaste relaties en het vinden van nieuwe klanten. Je bent verantwoordelijk voor het accountplan van FIGI. Bij voorkeur heb je een (groot) netwerk in MICE. Tevens werk je indien nodig mee op de afdeling Reserveringen, vooral bij het maken en bespreken van grote en uitgebreide offertes.

Je bent medeverantwoordelijk voor het prijs- en aannamebeleid van de zakelijke en particuliere markt bij FIGI. Jouw focus ligt op het maximaliseren van de revenue stromen. Je vindt het leuk om cijfers te analyseren en kan hierdoor goed vraag en aanbod bepalen. Je houdt de prijsstrategie van hotels en congrescentra in de omgeving in de gaten en vertaalt dit naar een concrete verkoopstrategie. Hierin werk je samen met onze Revenue Management partner IFHG. Jij bent verantwoordelijk voor het controleren of maken van de reportages op dag, week en maandbasis. Jij maakt de planning voor het uitzetten van acties en arrangementen via onze eigen website en OTA’s. Tevens ben je verantwoordelijk voor het jaarlijkse omzetbudget van FIGI.

Het team

Je komt te werken in het Meeting & Events dat naast jou bestaat uit drie medewerkers reserveringen, één medewerker Theaterbureau en één medewerker op de marketingafdeling. Je rapporteert aan de Directeur.

Wat krijg je ervoor terug?

Een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is en… 

 • Een functie voor 36 - 38 uur per week.
 • Een salaris (conform schaal 9 t/m 10 in de Horeca CAO) tussen € 3.081,03 en €4.212,97 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek (38 uur per week), afhankelijk van kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur.
 • 8% vakantiegeld.
 • Laptop en telefoon.
 • Doorgroeimogelijkheden. Je blijft leren, zodat jij groeit en je salaris ook.
 • Een open en dynamische werkplek in de cultuurhub van Zeist. 
 • Het “Weet waar je werkt programma” (hotelovernachting inclusief ontbijt en bioscoopbezoek), 20% korting op alle F&B faciliteiten en friends & family korting.
 • Tot slot; leer je hier vaardigheden die de rest van je leven nog van pas komen. 

Welke ingrediënten breng jij in? 

 • Hbo werk- en denkniveau met minimaal drie jaar relevante werkervaring
 • Analytisch sterk en een echte commerciële denker
 • Je kunt goed overzicht houden, bent proactief en stressbestendig
 • Kennis van Magic, MEWS en/of Cubilis is een pré

 

Meer informatie of direct solliciteren?

Solliciteer dan op de functie van Sales & Revenue Manager door op de sollicitatiebutton te klikken. Je sollicitatie wordt direct in behandeling genomen. Heb je nog vragen over de functie of heb je vragen over het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via werken@figi.nl.

 

Wie zijn wij? 

FIGI in Zeist is een veelzijdig familiebedrijf sinds 1850: een viersterrenhotel met 97 kamers, een Grand Café, een congrescentrum met 12 zalen, een bioscoop waar de nieuwste films draaien en een theater waar wij een divers aanbod van voorstellingen aanbieden (voor jong en oud, van muziek tot dans, tot cabaret tot toneel). Met 120 theatervoorstellingen, circa 8000 filmvoorstellingen, 100 congressen en bijna 1000 vergaderingen/trainingen per jaar is geen dag i hetzelfde bij FIGI. De organisatie kenmerkt zich dan ook door een dynamische sfeer, open communicatiestructuur en een hardwerkend team van alle leeftijden voor wie gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is. Voor meer informatie kijk vooral op onze website www.figi.nl/werkenbij.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met onderstaande hiring manager voor inhoudelijke vragen over de functie. Heb je algemene vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Linda Hennevelt
HR Manager

 030 69 27 400
werken@figi.nl

Solliciteer direct

Contact opties
Gegevensverwerking *
* Verplicht veld

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.