Patissier gezocht

Hotel Theater Figi is op zoek naar een nieuwe topper om de keukenbrigade te versterken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie!

Dit is Figi

In 1850 werd de basis gelegd van Figi met de opening van een banketbakkerij door de Hernhutters. Sinds 1917 is Figi in handen van de familie Ruijs. Al meer dan honderd jaar zijn wij een familiebedrijf. De derde generatie is sinds 2016 aan het roer.

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een viersterrenhotel met 97 hotelkamers, een (film)theater, eventlocatie en Grand Café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hard werkende, no-nonsense sfeer. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen! Figi gelooft in het gelukkig maken van mensen door middel van het faciliteren van een plek die verrassend, open en actief is. Een plek waar je ontmoet, ontspant, werkt, eet, slaapt en cultuur beleeft.

Dit is jouw toekomstige Job

Als Patissier draag je zorg voor de bereiding van alle huisgemaakte patisserie en gebak binnen Figi. Je bereidt de gerechten conform de vastgestelde standaarden, receptuur en planning. Je werkt graag in een omgeving waar hoge standaarden vanzelfsprekend zijn. Je draagt zorg voor een kwalitatief sterk eindproduct en draagt bij aan de ontwikkeling van het assortiment. Je kunt zelfstandig de kwaliteit, versheid en houdbaarheid van ingrediënten beoordelen.

 

Wat vragen wij nog meer van jou?

•Je hebt een relevante afgeronde MBO koks/patissier opleiding

•Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring

•Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP

•Jij hebt een open houding, je bent direct en communicatief vaardig

•Je bent flexibel inzetbaar. Het werken op doordeweekse dagen, ‘s avonds en in het weekend is voor jou geen probleem

•Je bent woonachtig in (omgeving) Utrecht

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een salaris conform de Horeca CAO in schaal 5, met een arbeidsovereenkomst als  oproepkracht van 7 maanden.

Alle medewerkers van Figi krijgen 20% korting op alle F&B faciliteiten en 10% korting op theatertickets. Daarnaast mag je ook je vrienden en familie bij ons onderbrengen, met onze (personeels- en) Friends & Family-korting.

En natuurlijk hebben wij een super leuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en de genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes.

 

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op onze website www.figi.nl/vacatures

 

Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.