Vacature: F&B Supervisor Grand Café (fulltime)

Hotel Theater Figi is op zoek naar een nieuwe topper om het Grand Café  te versterken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie!


Dit is Figi

In 1850 werd de basis gelegd van Figi met de opening van een banketbakkerij door de hernhutters. Sinds 1917 is Figi in handen van de familie Ruijs. Al meer dan honderd jaar zijn wij een familiebedrijf. De derde generatie is sinds 2016 aan het roer.

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een viersterrenhotel met 97 hotelkamers, een (film)theater, eventlocatie en Grand Café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hard werkende, no-nonsense sfeer. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen! Figi gelooft in het gelukkig maken van mensen door middel van het faciliteren van een plek die verrassend, open en actief is. Een plek waar je ontmoet, ontspant, werkt, eet, slaapt en cultuur beleeft.

Dit is jouw toekomstige Job

Als Ontbijtmedewerker zorg jij voor een onvergetelijk ervaring voor onze hotelgasten. Je bent verantwoordelijk voor de gehele op- en afbouw van het ontbijtbuffet. Het mag onze gasten aan niets ontbreken, dus je vult het buffet tussentijds ook adequaat aan. Tevens draag je zorg voor het schoonhouden van het ontbijtbuffet, ruim je de tafels leeg, en ben jij de gastheer/-vrouw in de ochtend voor onze hotelgasten.

Dit zijn jouw werktijden
Je wordt minimaal twee en maximaal vijf diensten ingeroosterd op het ontbijt. Je werkt dan van 6:00u tot 14:00u. De overige diensten sta je ingeroosterd van 08:00u tot 16:00u, en werk je daarmee actief mee in de bediening.

Wat vragen wij nog meer van jou?

  • Dat je zorgt voor een schone en opgeruimde werkomgeving;
  • Dat je ten allen tijde de veiligheidsprotocollen en -procedures van het hotel in acht neemt;
  • Dat je het leuk vindt om te werken in een team en gemakkelijk kunt communiceren met andere afdelingen voor een uitstekende kwaliteit en service;
  • Dat je minimaal 2 jaar aantoonbare horeca-ervaring hebt;
  • Dat je communicatief vaardig bent in de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal;
  • Dat je woonachtig bent in omgeving van het hotel of beschikt over eigen vervoer;
  • Dat het jou niet belemmert om aanwezig te zijn om 5:00u;
  • Tot slot: dat jij in de vroege ochtend altijd een stralende lach hebt!

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een salaris conform de Horeca CAO in schaal 3, met een arbeidsovereenkomst als vaste medewerker (38u) van 7 maanden.

Daarnaast bieden wij jou het “Weet waar je werkt” programma waarbij je een uitnodiging ontvangt om een nachtje te slapen in ons hotel, inclusief ontbijt en bioscoopbezoek. Je wordt samen met je grote liefde, partner, moeder of een andere vriend of familielid (als mystery guest) ontvangen door alle collega’s. Alle medewerkers van Figi krijgen 20% korting op alle F&B faciliteiten en 10% korting op theatertickets! Daarnaast mag je ook je vrienden en familie bij ons onderbrengen, met onze (personeels- en) Friends & Family korting. En ten slotte hebben wij een super leuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en de genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes.


Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.