Ontbijtkok gezocht (parttime)!

Hotel Theater Figi is op zoek naar een nieuwe topper om de keukenbrigade te versterken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie!

Dit is Figi

In 1850 werd de basis gelegd van Figi met de opening van een banketbakkerij door de hernhutters. Sinds 1917 is Figi in handen van de familie Ruijs. Al meer dan honderd jaar zijn wij een familiebedrijf. De derde generatie is sinds 2016 aan het roer.

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een viersterrenhotel met 97 hotelkamers, een (film)theater, eventlocatie en Grand Café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hard werkende, no-nonsense sfeer. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen! Figi gelooft in het gelukkig maken van mensen door middel van het faciliteren van een plek die verrassend, open en actief is. Een plek waar je ontmoet, ontspant, werkt, eet, slaapt en cultuur beleeft.

Dit is jouw toekomstige Job

Je bent onderdeel van een enthousiaste en jonge keukenbrigade. In alle vroegte ga jij het ontbijt voorbereiden en zorgt daarmee voor een goede start van de dag voor onze hotel gasten. Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van ontbijtgerechten en de mise en place. Daarnaast controleer je binnengekomen bestellingen en zorg je er voor dat de werkomgeving schoon en opgeruimd blijft.

Wat vragen wij nog meer van jou?

  • Dat je zorgt voor een schone en opgeruimde werkomgeving, waaronder koelingen en aanrechten;
  • Dat je te allen tijde de veiligheidsprotocollen en -procedures van het hotel in acht neemt;
  • Dat je helpt met andere voorkomende keukenwerkzaamheden;
  • Dat je het leuk vindt om te werken in een team en gemakkelijk kunt communiceren met andere afdelingen voor een uitstekende kwaliteit en service;
  • Dat je bij gelegenheid rechtstreeks met gasten communiceert;
  • Dat jij in de vroege ochtend altijd een stralende lach hebt!

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een salaris conform de Horeca CAO in schaal 2, met een arbeidsovereenkomst als vaste medewerker (15,2u) van 7 maanden.

Alle medewerkers van Figi krijgen 20% korting op alle F&B faciliteiten en 10% korting op theatertickets. Daarnaast mag je ook je vrienden en familie bij ons onderbrengen, met onze (personeels- en) Friends & Family-korting.

En natuurlijk hebben wij een super leuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en de genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes.

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op onze website www.figi.nl/vacatures

 

Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.