Vacature: Senior Meeting & Sales Executive

Hotel Theater Figi is op zoek naar een nieuwe topper om het sales team te versterken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie!


Dit is Figi

In 1850 werd de basis gelegd van Figi met de opening van een banketbakkerij door de hernhutters. Sinds 1917 is Figi in handen van de familie Ruijs. Al meer dan honderd jaar zijn wij een familiebedrijf. De derde generatie is sinds 2016 aan het roer.

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een viersterrenhotel met 97 hotelkamers, een (film)theater, eventlocatie en Grand Café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hard werkende, no-nonsense sfeer. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen!

Figi gelooft in het gelukkig maken van mensen door middel van het faciliteren van een plek die verrassend, open en actief is. Een plek waar je ontmoet, ontspant, werkt, eet, slaapt en cultuur beleeft.

Dit is jouw toekomstige Job

Als Senior Meeting & Sales Executive bij Hotel Theater Figi houdt jij je bezig met (groeps)aanvragen voor de zalen voor onze klanten en gasten. Je bereidt congressen, feesten, vergaderingen en partijen voor, neemt (groeps)reserveringen aan en verwerkt deze. Je geeft rondleidingen aan potentiële klanten.  Je behandelt én volgt uitstaande offertes op. Je zorgt voor een heldere communicatie tussen de uitvoerende afdelingen over afspraken en bijzonderheden. Daarnaast ben je altijd bezig met acquisitie en new business. Jouw plan beslaat het in de markt zetten van Figi als hét veelzijdige congrescentrum. Met het Sales & Reservations team zorgen jullie dat onze klanten de ervaring krijgen die we beloven. Je bent een netwerker pur sang en begrijpt als geen ander het sales vak in de hotellerie, en werkt graag voor een organisatie waarbij gastbeleving hoog in het vaandel staat.

Wat wij wel nog van je vragen is:

  • HBO werk- en denkniveau (bijv. in commerciële richting of Hotelschool);
  • Ten minste 5+ jaar ervaring op het gebied van banquet sales in de evenementen- en congresbranche;
  • Aantoonbare kennis van commerciële trajecten rond evenementenorganisatie, faciliteiten, arrangementen, prijstelling e.d.
  • Eigen initiatief en zelfstandig kunnen opereren in sales trajecten;
  • Overtuiging en sterkte onderhandelingsvaardigheden;
  • Ervaring met Opera PMS systeem;

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een salaris conform de Horeca CAO in schaal 6, met in eerste instantie een arbeidsovereenkomst als  vaste medewerker (38u)  van 7 maanden.

Daarnaast bieden wij jou het “Weet waar je werkt” programma waarbij je een uitnodiging ontvangt om een nachtje te slapen in ons hotel, inclusief ontbijt en bioscoopbezoek. Je wordt samen met je grote liefde, partner, moeder of een andere vriend of familielid (als mystery guest) ontvangen door alle collega’s. Alle medewerkers van Figi krijgen 20% korting op alle F&B faciliteiten en 10% korting op theatertickets. Daarnaast mag je ook je vrienden en familie bij ons onderbrengen, met onze (personeels- en) Friends & Family-korting. En natuurlijk hebben wij een super leuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en de genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes.


Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.