HR Adviseur - Parttime

Solliciteer Direct

Bij Figi zijn wij op zoek naar een enthousiaste en pro-actieve HR Adviseur. Vind je het een uitdaging om de werkzaamheden op de afdeling HR te coördineren en mede uit te voeren met een continu oog voor dienstverlening, efficiëntie en professionalisering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?

Als HR Adviseur stuur je op operationeel gebied het HR team aan. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor HR dienstverlening richting Figi. Met de organisatiedoelen voor ogen signaleer, adviseer en ondersteun je directie en MT op het gebied van in-door-uitstroom, recruitment en de positie van Figi op de arbeidsmarkt, verzuimmanagement en performancevraagstukken. Je zet de juiste HR instrumenten in, hebt oog voor ontwikkeling van medewerkers en management en levert een concrete bijdrage aan veranderprocessen binnen Figi.

HET TEAM 

Je komt te werken in een nieuw HR team dat naast jou bestaat uit een planner en een nieuw te werven HR Officer, verantwoordelijk voor de personeels-en salarisadministratie waar je uiteraard nauw mee samenwerkt. Je rapporteert aan de algemeen directeur van Figi.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Een functie met veel verantwoordelijkheden in een prettige werkomgeving. Je komt te werken bij een dynamische organisatie die volop in beweging is.

Verder bieden wij:

  • Een functie voor 24 uur per week (3x8 of 4x6 uur per week);
  • Een salaris (conform schaal X in de Horeca CAO) tussen €3.121,74 en € 3.994,55 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek (38 uur per week), afhankelijk van kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een open en dynamische werkplek in de cultuurhub van Zeist;
  • Het “Weet waar je werkt programma” (hotelovernachting inclusief ontbijt en bioscoopbezoek), 20% korting op alle F&B faciliteiten en friends & family korting.

WAT BRENG JE MEE?

Je bent een echte aanpakker en vindt het leuk om in een dynamische organisatie te werken. Je schakelt makkelijk tussen de verschillende niveau’s binnen onze organisatie en bent een sparringspartner voor directie en management. Met jouw coördinerende vaardigheden weet je het team te ontwikkelen en te beïnvloeden gericht op het behalen van de afgesproken doelstellingen en verdere professionalisering van de HR afdeling en de organisatie.

Verder vragen wij:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, op het gebied van HR, Bedrijfskunde of aanverwant:
  • Ca 5 jaar ervaring binnen HR;
  • Kennis van actuele wet-en regelgeving;
  • Ervaring met Nmbrs (HR informatiesysteem) en Booq (Personeelsplanner) is een pré.

 

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Solliciteer dan op de functie van HR Adviseur door op de sollicitatiebutton te klikken. Je sollicitatie wordt direct in behandeling genomen. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Victoria Ruijs, Directeur Hotel Theater Figi, via directie@figi.nl. Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via hrmanager@figi.nl

 

WIE ZIJN WIJ?

Hotel Theater Figi in Zeist is een veelzijdig familiebedrijf sinds 1850: een viersterrenhotel met 97 kamers, een congrescentrum met 12 zalen, een bioscoop waar de nieuwste films draaien en een theater waar wij een divers aanbod van voorstellingen aanbieden (voor jong en oud, van muziek tot dans, tot cabaret tot toneel).  Met 120 theatervoorstellingen, circa 8000 filmvoorstellingen, 100 congressen en bijna 1000 vergaderingen/trainingen per jaar is geen dag bij Figi hetzelfde  en de organisatie kenmerkt zich dan ook door een dynamische sfeer, open communicatiestructuur en een hardwerkend team van alle leeftijden voor wie gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is. Voor meer informatie kijk vooral op onze website www.figi.nl.

Enthousiast? Solliciteren is eenvoudig! Je doet dit al binnen één minuut via het onderstaande formulier.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met onderstaande hiring manager voor inhoudelijke vragen over de functie. Heb je algemene vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Victoria Ruijs
Directeur

 030 69 27 400
directie@figi.nl

Solliciteer direct

Contact opties
Gegevensverwerking *
* Verplicht veld

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.