HR Adviseur gezocht!

Hotel Theater Figi is op zoek naar een nieuwe topper om de FIGI-familie te versterken. Ben jij de degene die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie! 

Dit is Figi  

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een viersterrenhotel met 97 hotelkamers, congrescentrum met 12 zalen en een maximale capaciteit van 584 personen, een theater, bioscoop, en Grand Café.  Filmtheater Figi is het theater en de bioscoop van Zeist. Met 120 theatervoorstellingen, circa 8000 filmvoorstellingen, 100 congressen en bijna 1000 vergaderingen/trainingen per jaar is geen dag hetzelfde. Figi is #verrassendveelzijdig. Het FIGI-team kenmerkt zich door een gezellige, hardwerkende, no-nonsense sfeer en is al ruim 100 jaar een familiebedrijf. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen! 

Dit is jouw toekomstige baan 

Als HR-Adviseur ben je bij ons verantwoordelijk voor het implementeren, borgen en uitvoeren van het HR-beleid binnen Figi. Je weet hoe de arbeidsmarkt in de horecasector en/of de culturele sector zich beweegt en speelt hierop in. Je bent van alle HR-markten thuis; van recruitment, personeelsplanning, beoordelen, budgetten tot het begeleiden van verzuim, jij doet het allemaal. Je zorgt er daarnaast ook voor dat de afdelingshoofden op HR-vraagstukken goed kunnen acteren. Als HR-Adviseur ben je een proactieve sparringpartner voor de Directie op zowel operationeel als tactisch vlak en ben je lid van het Kernteam. Je werkt samen met de HR-functionaris voor een strakke personeels- en salarisadministratie, die bij ons geautomatiseerd is. Jij weet hoe je FIGI adviseert en ondersteund en creëert ondertussen een prettige werkcultuur. 

Dit zijn jouw werkzaamheden 

 • Adviseren van de Directie over alle voorkomende HR-vraagstukken; 
 • Bieden van ondersteuning aan de afdelingshoofden bij het toepassen van de HR-instrumenten; 
 • Uitvoeren en verder optimaliseren van het personeelsbeleid en verdere HR-automatisering; 
 • Werven en selecteren van nieuwe medewerkers; 
 • Fungeren als aanspreekpunt op HR-gebied voor medewerkers; 
 • Begeleiden van verzuimtrajecten; 
 • Onboarden van werknemers (zorgdragen voor het opleiden/inwerken van medewerkers); 
 • Toezien op de juiste toepassing van wet- en regelgeving (bedrijfsprocedures, arbeidsovereenkomsten en Wet verbetering Poortwachter).  

Ben jij de geschikte kandidaat? 

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding met een HR-achtergrond en minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring binnen het vakgebied. Ervaring of affiniteit in de horeca-  en/of de culturele sector is een pré. Verder beschik je over de volgende functie-eisen: 
 • Je hebt kennis van de actuele ontwikkelingen op het gebied van HR en bijbehorende wet- en regelgeving; 
 • Je levert vanuit je expertise en ervaring een bijdrage aan het opstellen en ontwikkelen van beleid; 
 • Jij bent van nature, proactief, oplossingsgericht, organisatiesensitief, stressbestendig en resultaatgericht; 
 • Jij bent een integere en betrouwbare gesprekspartner; 
 • Je communiceert makkelijk, zowel mondeling als schriftelijk; 
 • Je straalt uit dat je plezier hebt in je werk; 
 • Je bent een netwerker die makkelijk schakelt met anderen; 
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en weet van doorpakken; 
 • Ervaring en affiniteit met automatisering, kennis van  Booq (personeelsplanner) en Nmbers (HR en salarisadministratie) is een pré.  

Het Figi-team is service- en gastgericht, collegiaal, verantwoordelijk, sociaal en flexibel. Ben jij dit ook of wil jij dit graag worden? Dan mag je Figi direct komen versterken! 

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een salaris conform de Horeca CAO, schaal 10 (minimaal €3.121,74 en maximaal €3.994,55 op fulltime basis), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie een arbeidsovereenkomst als vaste medewerker (24u – 32u) van 12 maanden.  

Daarnaast bieden wij jou het “Weet waar je werkt” programma waarbij je een uitnodiging ontvangt om een nachtje te slapen in ons hotel, inclusief ontbijt en bioscoopbezoek. Je wordt samen met je grote liefde, partner, moeder of een andere vriend of familielid (als mystery guest) ontvangen door alle collega’s. Alle medewerkers van Figi krijgen 20% korting op alle F&B faciliteiten. Daarnaast mag je ook je vrienden en familie bij ons onderbrengen, met onze (personeels- en) Friends & Family-korting. En natuurlijk hebben wij een superleuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en de genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes. 

 

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op onze website www.figi.nl/vacatures 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.