Gratis fitnessruimte

De fitnessruimte bevindt zich op de 3e etage en is geopend van 07:00 tot 22:00 uur. Hotelgasten kunnen hier kosteloos gebruik van maken. Er liggen handdoeken voor je klaar.

Vanwege de coronamaatregelen is de fitnessruimte gesloten.

Gratis parkeren

Hotelgasten van Figi kunnen gratis gebruik maken van onze parkeergarage, gelegen Jufferstraat 42. Vanuit de parkeergarage kunt u Figi overdekt bereiken. 

Meer informatie klik hier.

Restaurant

Figi heeft aan Het Rond in Zeist een bruisend Grand Café. De plek om een krant te lezen, een stuk taart te eten, gezellig te borrelen of te dineren. Het nieuwe Grand Café Figi is de meest theatrale huiskamer van Zeist. Chef Richard Kloek staat ook klaar met zijn nieuwe kaart en een nieuw concept waarbij werken met verse producten en beleving centraal staat. 
Kloek: "Terug naar de basis met alles zelf bereiden, van vlees tot sauzen, smaak staat voorop."

Gratis Wifi

Wij hebben een WIFI netwerk in het gehele gebouw. Selecteer hiervoor het netwerk Hotel Theater Figi, automatisch komt er een scherm omhoog waar je de voorwaarden moet  accepteren.  

Omgeving Figi

Figi is omgeven door parken en ligt dichtbij de natuurgebieden de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijn. Zeist heeft een gezellig centrum en mooie historische gebouwen. De Slotlaan is de bekendste winkelstraat van Zeist en aan het begin daarvan ligt Slot Zeist. Dit alles op loopafstand van Figi. Lees verder.

Fietsverhuur

Ontdek en geniet van de omgeving van Zeist per fiets. Wij verhuren normale fietsen voor € 15 per dag en elektrische fietsen kosten € 30 per dag. Je kunt deze fietsen huren bij de hotelreceptie. Ook kun je daar gratis fietsroutes ophalen.

Stomerij en wasserij

Er is een wasservice beschikbaar voor gasten, in een lade op jouw hotelkamer vind je een waszak en lijst. In te leveren bij de hotelreceptie. Als je dit voor 09.00 uur inlevert, dan zal jouw was diezelfde dag voor 19:00 uur geretourneerd worden. De stomerij/wasservice word je aangeboden van maandag t/m vrijdag, vakanties en feestdagen uitgesloten.

24-uurs hotelreceptie

Je kunt bij ons 24 uur per dag terecht voor vragen.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.