Duurzame topkoeling & luchtbehandeling

Figi maakt voor het binnenklimaat gebruik van een luchtbehandelingssysteem van Holland Heating. Inblaasunits blazen per ruimte constant verse buitenlucht in, tegelijkertijd zuigen de afzuigunits lucht af. De lucht in Figi wordt dus niet ‘hergebruikt’. Figi maakt voor het koelen van de lucht in de publieksruimtes gebruik van de duurzame oplossing topkoeling. Hiermee kunnen wij de binnentemperatuur met maximaal 7 graden ºC koelen. De hotelkamers zitten niet aangesloten op het luchtbehandelingssysteem. Wel kunnen gasten zelf de ramen openen en sluiten.

Eigen parkeergarage

Hotelgasten van Figi kunnen gebruik maken van onze eigen parkeergarage, gelegen aan de achterzijde van het hotel op de Jufferstraat 42. Vanuit de parkeergarage kan je Hotel Figi overdekt bereiken. Hotelgasten betalen een gereduceerd tarief van 10 euro per 24 uur, met een maximum van 20 euro.  

Voor meer informatie klik hier.

Gratis 24/7 WiFi

Overal in Figi kan je gratis gebruik maken van onze draadloze internetverbinding. Het instellen van ons draadloos internet wijst zich vanzelf. Kies uit het rijtje van draadloze internetaanbieders voor "Hotel Theater Figi". Ga akkoord met de voorwaarden en je bent online. Heb je toch nog hulp nodig? Onze receptionisten helpen je graag verder.

Gratis fietsenstalling

In de parkeergarage van Figi bevindt zich een gratis overdekte fietsenstalling met gratis oplaadpunten voor elektrische fietsen. Er is ruimte voor circa 40 fietsen. Parkeren is op eigen risico. 

Gratis fitnessruimte

Update; wegens de huidige coronasituatie is de fitnesruimte helaas gesloten.

De fitnessruimte bevindt zich op de 3e etage en is geopend van 07:00 tot 22:00 uur. Hotelgasten kunnen hier kosteloos gebruik van maken. Er liggen handdoeken voor je klaar.

Vanwege de coronamaatregelen is de fitnessruimte gesloten.

Bioscoop & Filmtheater Figi

Onder één dak met het hotel bevindt zich Bioscoop Figi met vier zalen waar elke dag de laatste films getoond worden. Benieuwd welke films er draaien tijdens je verblijf? Bekijk hier ons weekprogramma.

BESTEL FILMKAARTEN

Theater Figi

Theater Figi dat heeft een grote (574) en een kleine (200) zaal waar meer dan 120 voorstellingen per seizoen gegeven worden. Het theater heeft een diverse programmering, van toneel en dans tot cabaret in kindervoorstellingen. 

BESTEL THEATERKAARTEN

Fietsverhuur

Ontdek en geniet van de omgeving van Zeist per fiets. Wij verhuren normale fietsen voor € 16,- per dag en elektrische fietsen kosten € 30,- per dag. De prijzen zijn inclusief verzekering á €3,50. Je kunt deze fietsen huren bij de hotelreceptie. Ook kun je daar gratis fietsroutes ophalen.

Grand Café Figi

Figi heeft aan Het Rond in Zeist een bruisend Grand Café. De plek om een krant te lezen, een stuk taart te eten, gezellig te borrelen of te dineren. Het Grand Café Figi is de meest theatrale huiskamer van Zeist. Bij onze chef Richard Kloek staat werken met verse lokale producten en beleving centraal. Kloek: "Terug naar de basis met alles zelf bereiden, van vlees tot sauzen, smaak staat voorop."

Omgeving Figi

Figi bevindt zich midden in het centrum van het deftige dorp Zeist dat is omgeven door parken en het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het hotel en theater ligt aan de statige Slotlaan. Aan het begin van de Slotlaan ligt het 17e eeuwse Slot Zeist en het is de bekendste winkelstraat van Zeist. Dit alles op loopafstand van Figi. De stad Utrecht is per bus in 15 minuten te bereiken. Lees verder.

Diensten hotelreceptie

  • Bagageopslag
  • Versneld- in en uitchecken
  • 24-uurs receptie
  • Lazy check-out voor € 25,00 op basis van beschikbaarheid

Figi Update

Geachte heer/mevrouw,

In verband met de coronamaatregelen en haar verlenging zijn tot 9 februari het hotel, het theater, de bioscoop en het grand café tot onze spijt gesloten.
Goed om te weten, er is helaas op dit moment ook geen take away mogelijk.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 09.00 – 17.00 uur op telefoonnummer 030 – 692 7400.
Of stuur een email naar info@figi.nl. U ontvangt uiterlijk de eerstvolgende werkdag een reactie op uw e-mail.

Met vriendelijke groet,

Team Figi

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.