Hoe gaat Figi om met het Coronavirus?
Figi volgt de richtlijnen van het RIVM en de aangescherpte maatregelen van de Rijksoverheid om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij vragen onze leveranciers en gasten ook deze richtlijnen op te volgen. De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat bij ons op 1.

Bioscoop Figi is gesloten tot 1 juni
Alle bioscoopvoorstellingen zijn gecanceld tot 1 juni. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij als Figi je pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Reeds gekochte tickets blijven daarvoor dan geldig. 

Theater Figi gesloten tot 1 juni 
Alle theatervoorstellingen tot 1 juni worden verplaatst. Vanwege de omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slecht bereikbaar te zijn. Wij vragen begrip voor deze situatie. Houd onze website in de gaten voor meer informatie. 

Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij als Figi je pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Reeds gekochte tickets blijven daarvoor dan geldig. Een aantal voorstellingen is al verplaatst, of moet opnieuw worden verplaatst. 

Grand Café is gesloten t/m 28 april
Ons Grand Café is gesloten t/m 28 april. Gasten die in het hotel verblijven mogen gebruik maken onze roomservice voor ontbijt, lunch en/of diner. Bij Figi kan je nu dagelijks heerlijke kant-en-klaar maaltijden afhalen! Lekker gezond en 100% vers. Bestel via onze webwinkel via deze link, of direct bij onze hotelreceptie via 030-6927400 of info@figi.nl 

Hotel blijft open
Ons hotel blijft gewoon open. Ook hier hebben wij extra maatregelen genomen voor desinfectie van onze hotelkamers. Gasten die in het hotel verblijven mogen gebruik maken onze roomservice voor ontbijt, lunch en/of diner.   

De volgende voorzorgsmaatregelen treffen wij in Figi:

  • Onze medewerkers volgen het RIVM-hygiëneprotocol;
  • Wij hanteren de aangescherpte maatregelen van de Rijksoverheid; 
  • Er zijn handdesinfectiemiddelen aanwezig in al onze toiletruimtes;
  • Wij desinfecteren tweemaal daags oppervlaktes en handgrepen die veelvuldig worden aangeraakt. 

Algemene voorwaarden
Figi hanteert de Uniforme Voorwaarden Horeca van KHN en de bezoekersvoorwaarden van de VSCD en NVBF. 

Laatste update: dinsdag 31 maart 21:00 uur.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.