Front Office Supervisor gezocht!

Hotel Theater Figi is op zoek naar een nieuwe enthousiaste en gedreven manager die ons Front Office team komt versterken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie!

Dit is Figi

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een viersterrenhotel met 97 hotelkamers, congrescentrum met 12 zalen en een maximale capaciteit van 572 personen, een theater, bioscoop, en Grand Café.  Filmtheater Figi is het theater en de bioscoop van Zeist. Met 120 theatervoorstellingen, circa 8000 filmvoorstellingen, 100 congressen en bijna 1000 vergaderingen/trainingen per jaar is geen dag hetzelfde. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hardwerkende, no-nonsense sfeer en is al ruim 100 jaar een familiebedrijf. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen! 

Wat heeft de functie te bieden? 

In de rol van Front Office Supervisor stuur jij een team van medewerkers aan dat zich bezighoudt met onder andere het in- en uitchecken van hotelgasten en het verstrekken van informatie. Jij zorgt er elke dag voor dat onze gasten elke dag een geweldige ervaring krijgen en ontvangt onze gasten op de meest gastvrije manier. Je reageert adequaat en servicegericht op probleem- en vraagstukken van gasten en collega’s van andere afdelingen, en weet medewerkers te motiveren en te enthousiasmeren. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een goede administratieve afwikkeling en het beheer van een geheel nieuw PMS systeem binnen de afdeling. Je werkt op een persoonlijke manier aan de verdere ontwikkeling van vaardigheden en kwaliteiten van het team. Je rapporteert in deze functie aan de Front Office Manager. 

De werkzaamheden die hierbij horen: 

  • Het uitvoeren, coördineren en regelen van alle voorkomende receptietaken tijdens de diverse shifts; 

  • Het aansturen van de medewerkers in de werkuitvoering; 

  • Behandelen van vragen/klachten van gasten; 

  • Het opstellen, uitvoeren en controleren en waar nodig aanpassen van werkwijzen en procedures i.o.m. de Front Office Manager; 

  • Het signaleren van verbeterpunten binnen de afdeling en het initiatief nemen om hierop direct actie te ondernemen; 

  • Het optimaliseren van het serviceniveau en bewaken van de professionele uitstraling van de afdeling; 

  • Verrichten van de werkzaamheden van de functie ‘receptionist’; 

  • Verantwoordelijk voor het juist en tijdig verwerken van reserveringen, zowel individueel als groepsreserveringen; 

  • Afhandeling van facturen (controle op versturen, verwerken van betalingen en debiteuren controle); 

  • Voorstellen doen van verbeteringen/ veranderingen in werkmethoden en procedures aan de Front Office Manager. 

Ben jij de geschikte kandidaat? 

Wij zoeken jou als je beschikt over een MBO niveau 4 of HBO denk- en werkniveau. Je hebt bij voorkeur een hotelmanagement opleiding afgerond, met daarnaast aantoonbare Front Office werkervaring. Ervaring met MEWS is een pré. Jij benut jouw organisatorisch talent en administratief inzicht op alle fronten en met jouw flexibele, gastvrije en commerciële instelling weet jij onze gasten keer op keer positief te verrassen. Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, je bent woonachting in Zeist of directe omgeving. 

Ons team is service- en gastgericht, collegiaal, verantwoordelijk, sociaal en flexibel. Ben jij dit ook of wil jij dit graag worden? Dan mag je ons team direct komen versterken! 

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een salaris conform de Horeca CAO (schaal 5), met in eerste instantie een arbeidsovereenkomst als vaste medewerker (38u) van 12 maanden.  

Daarnaast bieden wij jou het “Weet waar je werkt” programma waarbij je een uitnodiging ontvangt om een nachtje te slapen in ons hotel, inclusief ontbijt en bioscoopbezoek. Je wordt samen met je grote liefde, partner, moeder of een andere vriend of familielid (als mystery guest) ontvangen door alle collega’s. Alle medewerkers van Figi krijgen 20% korting op alle F&B faciliteiten en 10% korting op theatertickets. Daarnaast mag je ook je vrienden en familie bij ons onderbrengen, met onze (personeels- en) Friends & Family-korting. En natuurlijk hebben wij een super leuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en de genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes. 

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op onze website www.figi.nl/vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.