De eerdere vernieuwingen in Figi zijn uitgevoerd door architect Gerben van der Molen van Stars Design. Ook nu is hij weer verantwoordelijk voor het ontwerp van de hotelkamers. Gerben: ‘De hotelkamers worden een compleet moderne versie van wat het was. Dit houdt in dat we gebruik maken van zwart-wit, groen, hout en natuurlijk een Ravage-element.’ Ravage-elementen zijn de zwart-witte ontwerpen die je terugziet door heel Figi, ontworpen door het in Parijs gevestigde duo ‘Ravage’ bestaande uit Clemens Rameckers en Arnold van Geuns. Deze en andere elementen zie je ook terug in de eerdere vernieuwingen binnen Figi. Qua thematiek en decoratie zie je de familiehistorie (102 jaar familiebedrijf!) samen met het theater en het groen van de Utrechtse Heuvelrug terug in de kamers. Verwacht dus beelden met een mix van filmklassiekers, bekende acteurs en cabaretiers, maar ook foto’s van het oude Figi uit het begin van de 20e eeuw. Alles wat Figi rijk is. 

Via onze website kun je uiteraard op de hoogte blijven van de laatste vorderingen van de renovatie van de hotelkamers. Het hotel blijft gedurende de renovatie gewoon open voor onze gasten en vanaf begin augustus zijn wij weer volledig draaiende in onze vernieuwde stijl. Zie ik je dan?

 

Victoria Ruijs
 

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.