Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – ook dat is Hotel Figi Zeist

Zorg voor mens en milieu 

Afbeeldingsresultaat voor max havelaar

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met Fair Trade Max Havelaar koffie. Figi doet dat door naast zakelijk te renderen, ook niet-direct winstgevende activiteiten te ondersteunen. Bij sponsoring wil Figi primair deelnemen vanuit haar kernkwaliteiten; verrassend en veelzijdig zijn in gastvrijheid. Dit varieert in het sponsoren van regelmatig terugkerende bestuursvergaderingen tot meer incidentele grote evenementen.

Het verantwoord ondernemen uit zich in vele disciplines. Dit blijkt uit de keuze voor specifieke producten. Figi schenkt als eerste grote horecabedrijf in Nederland al meer dan 10 jaar consequent ecologische Max Havelaar koffie. Op het vlak van personeelsbeleid blijkt Figi een gerenommeerd en geliefd leerbedrijf. Daarnaast zijn we aangesloten bij het Social Venture Netwerk en MVO Nederland. Typerend is ook de aandacht voor vormgeving en uitvoering van het interieur. Goed design in combinatie met duurzame materialen en zorgvuldig onderhoud levert een constructieve bijdrage aan behoud van een goed milieu.

 

Samen voor zeist: www.samenvoorzeist.nl

Hotel Theater Figi & Slot Zeist is partner van Samen voor Zeist, hét netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties in Zeist. Samen voor Zeist maakt zinvolle verbindingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Samen voor Zeist inspireert, activeert en implementeert Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) in de gemeente Zeist. De nadruk ligt hierbij op bedrijfsvrijwilligers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen met inzet van hun kennis en kunde, menskracht en middelen. Samen voor Zeist handelt vanuit de gedachte dat Betrokken Ondernemen voor alle partijen toegevoegde waarde heeft.

Samen voor Zeist heeft als werkgebied de hele gemeente Zeist, waaronder Zeist, Huis ter Heide en Den Dolder. In de vorm van concrete projecten als bijvoorbeeld de Zeister Beursvloer en NL Doet, maar ook via matches op maat legt Samen voor Zeist verbindingen tot stand tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties en de samenleving.

 

MSC gecertificeerde vis bij Hotel Figi Zeist

Figi is het eerste congrescentrum en het tweede restaurant dat MSC-gecertificeerd is. Dit wereldwijde, onafhankelijke keurmerk garandeert dat onze vis op onze duurzame viskaart afkomstig is uit goed beheerde visbestanden.

De MSC-organisatie is opgericht door het Wereld Natuur Fonds en Unilever om duurzame visvangst te bevorderen. Lees meer over Figi en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.