Congres: De vaderfactor en schaamte - 30 maart 2020

Wat is de rol van een vader in iemands ontwikkeling? Hoe kan een vader bijdragen aan de ontwikkeling van schaamte en zelfdestructieve gewoontes? Wil jij hier meer over leren en jouw cliënten beter begrijpen? Kom 30 maart naar het congres De vaderfactor en schaamte met Stephan B. Poulter. Met de Vaderfactor geeft Poulter tijdens het congres inzicht over waar iemand vandaan komt en ontdek je waar iemand kracht aan kan ontlenen. Een benadering die helpend en helend is. Je vader heeft invloed op wie je bent, zelfs als je hem maar kort gekend hebt of wellicht zelfs nooit ontmoet hebt.

Lees meer of schrijf je in via: https://www.rinogroep.nl/opleiding/5682/congres-de-vaderfactor-en-schaamte-met-stephan-b.-poulter.html (t/m 3 februari ontvang je €50 korting op inschrijving o.v.v. kortingscode VFC2004).

 

 

Figi Update

Geachte heer/mevrouw,

In verband met de coronamaatregelen en haar verlenging zijn tot 14 maart het hotel, het theater, de bioscoop en het grand café tot onze spijt gesloten.
Goed om te weten, er is helaas op dit moment ook geen take away mogelijk.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 09.00 – 17.00 uur op telefoonnummer 030 – 692 7400.
Of stuur een email naar info@figi.nl. U ontvangt uiterlijk de eerstvolgende werkdag een reactie op uw e-mail.

Met vriendelijke groet,

Team Figi

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.