Pilot: Geen pauzes tijdens de film!

Na de verbouwing van de filmtheaterfoyer is het tijd voor de volgende stap. Op veler verzoek gaan wij een pilot starten zonder pauzes tijdens de film. Uitgezonderd zijn de meeste kinder- en ook lange (> 2,5 uur) films.

Bekijk hier het actuele filmprogramma.

Filmtips

  • All You Need Is Love
    Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host...
  • Cold War
    Cold War is een meeslepend liefdesverhaal van regisseur en scenarioschrijver Pawel Pawlikowski (Oscarwinnaar Ida en My Summer of Love). De film toont een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd. Cold War werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Filmfestival van Cannes, waar Pawlikowski werd bekroond als Beste Regisseur.
  • Aquaman (3D)
    Warner Bros. Pictures en regisseur James Wan brengen de avontuurlijke actiefilm Aquaman uit, met in de hoofdrol Jason Momoa. De film speelt zich af in de uitgestrekte, visueel adembenemende onderwaterwereld der zeven zeeën. Het vertelt het oorsprongsverhaal van de half-mens, half-Atlantiër ‘Arthur Curry’. 

Heb je vragen en/of opmerkingen? Dan kun je contact met ons opnemen via info@figi.nl of bellen naar 0306927400.

 

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.