Vacature: F&B Supervisor Grand Café (fulltime)

Hotel Theater Figi is op zoek naar een nieuwe topper om het Grand Café team aan te sturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie!


Dit is Figi

In 1850 werd de basis gelegd van Figi met de opening van een banketbakkerij door de hernhutters. Sinds 1917 is Figi in handen van de familie Ruijs. Al meer dan honderd jaar zijn wij een familiebedrijf. De derde generatie is sinds 2016 aan het roer.

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een viersterrenhotel met 97 hotelkamers, een (film)theater, eventlocatie en Grand Café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hard werkende, no-nonsense sfeer. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen! Figi gelooft in het gelukkig maken van mensen door middel van het faciliteren van een plek die verrassend, open en actief is. Een plek waar je ontmoet, ontspant, werkt, eet, slaapt en cultuur beleeft.

Dit is jouw toekomstige Job

Wij zijn per direct op zoek naar een professionele en ambitieuze F&B Supervisor die breed inzetbaar is binnen onze F&B afdeling. Jij maakt deel uit van een jong en gezellig team van ongeveer 20 medewerkers. In het Grand Café serveren wij luxe gerechten en een variatie aan dranken bereid met lokale en duurzame ingrediënten. Het sleutelwoord voor deze functie is allround; er wordt van je verwacht dat je in een leidinggevende rol kan werken op alle diensten in ons Grand Café. Ons team is service- en gastgericht, collegiaal, verantwoordelijk, sociaal en flexibel. Ben jij dit ook of wil jij dit graag worden? Voel je welkom!

Wat wij wel nog van je vragen is:

  • Operationele ervaring in een restaurant of Grand Café;
  • Uitstekende omgang met gasten en personeel;
  • Interesse voor planning en organisatie van dagelijkse bezigheden;
  • Enthousiasme en passie voor het aansturen en instrueren van een team;
  • Toezicht op de kwaliteit van de geleverde service en op het naleven van de standaarden;
  • Verantwoording voor de veiligheid en hygiëne kunnen afleggen;
  • Affiniteit en ervaring met restaurant reserveringssites;
  • Flexibele inzetbaarheid;
  • Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
  • And last, but not least – hart voor de zaak hebt.

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een salaris conform de Horeca CAO in schaal 5, met in eerste instantie een arbeidsovereenkomst als  vaste medewerker (38u)  van 7 maanden.

Daarnaast bieden wij jou het “Weet waar je werkt” programma waarbij je een uitnodiging ontvangt om een nachtje te slapen in ons hotel, inclusief ontbijt en bioscoopbezoek. Je wordt samen met je grote liefde, partner, moeder of een andere vriend of familielid (als mystery guest) ontvangen door alle collega’s. Alle medewerkers van Figi krijgen 20% korting op alle F&B faciliteiten en 10% korting op theatertickets! Daarnaast mag je ook je vrienden en familie bij ons onderbrengen, met onze (personeels- en) Friends & Family korting. En ten slotte hebben wij een super leuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en de genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes.


Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.