Facilitair Medewerker

Solliciteer Direct

DIT IS JOUW TOEKOMSTIGE BAAN 

De functie van Facilitair Medewerker bij FIGI kent een zeer afwisselend karakter. Je bent onderdeel van het Facilitair Bedrijf en je werkt nauw samen in een team van vier medewerkers. Onder supervisie van het hoofd van het Facilitair Bedrijf voer je technische- en onderhoudswerkzaamheden uit, zowel aan de binnenkant als de buitenkant van ons mooie cultuur- en horecabedrijf. Het opheffen van storingen, het uitvoeren van reparaties, het vervangen van apparatuur, het ondersteunen bij ICT-projecten, het kan zo tot jouw werkdag behoren. Jij bent zichtbaar op de werkvloer en maakt makkelijk contact met andere afdelingen én onze gasten. Daarnaast assisteer je gedurende de week ook bij werkzaamheden ten behoeve van ons magazijnbeheer. Ons magazijn is het hart van ons bedrijf. Jij neemt leveringen aan, controleert pakbonnen en zorgt voor een gestroomlijnd magazijnbeheer. Samen met collega’s van verschillende afdelingen neem jij deel aan de storingsdienst van FIGI en los jij problemen op.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Het uitvoeren van diverse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden;
 • Het uitvoeren van controle/inspectiewerkzaamheden;
 • Het deelnemen aan de storingsdienstrooster;
 • Het ondersteunen bij algemene ondersteunende projecten;
 • Het verwerken van de inkomende goederenstroom, controleren van goederen, opslaan en  inboeken van inkoopbonnen.

VERDER BESCHIK JE OVER:

 • Je hebt een afgeronde technische of facilitaire MBO-opleiding op niveau 3. Je beschikt over minimaal twee jaar werkervaring. Het is een mooie pré als je ervaring hebt in de hotellerie of culturele sector.   
 • Je bent een techneut en beschikt over twee rechterhanden;
 • Je werkt graag zelfstandig, je bent betrouwbaar, nieuwsgierig van aard en kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent representatief en hebt een verzorgde uitstraling;
 • Je hebt een goede fysieke gesteldheid en weet van aanpakken;
 • Je hebt administratief inzicht;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent communicatief vaardig.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een salaris conform de Horeca CAO, schaal 4 (minimaal €1.883,77 en maximaal €2.190 op fulltime basis), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie een arbeidsovereenkomst als vaste medewerker van 12 maanden. 

Daarnaast bieden wij jou het “Weet waar je werkt” programma waarbij je een uitnodiging ontvangt om een nachtje te slapen in ons hotel, inclusief ontbijt en bioscoopbezoek. Je wordt samen met je grote liefde, partner, moeder of een andere vriend of familielid (als mystery guest) ontvangen door alle collega’s. Alle medewerkers van Figi krijgen 20% korting op alle F&B faciliteiten. Daarnaast mag je ook je vrienden en familie bij ons onderbrengen, met onze (personeels- en) Friends & Family-korting. En natuurlijk hebben wij een superleuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en de genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes. 

 

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?

Solliciteer dan op de functie van Facilitair medewerker door op de sollicitatiebutton te klikken. Je sollicitatie wordt direct in behandeling genomen. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Victoria Ruijs, Directeur Hotel Theater Figi, via directie@figi.nl. Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via hrmanager@figi.nl.

 

WIE ZIJN WIJ?

Hotel Theater Figi in Zeist is een veelzijdig familiebedrijf sinds 1850: een viersterrenhotel met 97 kamers, een congrescentrum met 12 zalen, een bioscoop waar de nieuwste films draaien en een theater waar wij een divers aanbod van voorstellingen aanbieden (voor jong en oud, van muziek tot dans, tot cabaret tot toneel).  Met 120 theatervoorstellingen, circa 8000 filmvoorstellingen, 100 congressen en bijna 1000 vergaderingen/trainingen per jaar is geen dag bij Figi hetzelfde  en de organisatie kenmerkt zich dan ook door een dynamische sfeer, open communicatiestructuur en een hardwerkend team van alle leeftijden voor wie gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is. Voor meer informatie kijk vooral op onze website www.figi.nl.

Enthousiast? Solliciteren is eenvoudig! Je doet dit al binnen één minuut via het onderstaande formulier.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met onderstaande hiring manager voor inhoudelijke vragen over de functie. Heb je algemene vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Solliciteer direct

Contact opties
Gegevensverwerking *
* Verplicht veld

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.