Lieve gasten, bezoekers, relaties en familie van Figi, 

Weten jullie nog wanneer het allemaal begon? Al maanden is de horeca in meerdere of mindere mate gesloten. Theaters en bioscopen zijn ook alweer wéken gesloten. De meeste van jullie werken al bijna een jaar thuis, gelukkig zijn de (klein)kinderen weer naar school! Dit betekent niet dat wij in Figi de afgelopen maanden stil hebben gezeten omdat we jullie niet mochten zien. Wij hebben zo’n zin om weer gasten en bezoekers te ontvangen dat we alles speciaal voor jullie nog mooier en makkelijker maken.

Als we weer open gaan met het hotel kan je helemaal contactloos en coronaproof online inchecken, zelfs je sleutel kan je op je mobiel gestuurd krijgen. Uitchecken kan natuurlijk ook online, je rekent gewoon in je hotelkamer op je mobiel af. Heb je vragen aan onze receptiemedewerkers? Die stel je gemakkelijk via de app. Heb je juist zin in menselijk contact? Mijn collega’s bij de front office zeker wel en staan je graag persoonlijk te woord en regelen alles net zoals vroeger met je. 

In het Grand Café kan je straks makkelijk aan tafel bij een collega van mij bestellen en afrekenen (met van die kleine mooie betaalkastjes). Hoef je niet meer in de rij te staan bij de bar. In de bioscoop en het theater koop je je kaartjes online, en met een beetje geluk mag je straks ook weer gewoon popcorn kopen voor tijdens de voorstelling! En als je dan eindelijk voor werk een vergadering met meerdere mensen buiten de deur mag organiseren (het is bijna niet voor te stellen) dan stel je via onze site gemakkelijk je eigen offerte samen. 

Aangezien we nu toch geen artiesten mogen ontvangen, hebben we de kleedkamers laten aanpakken (echt aanpakken) door Friso van Vemde van de Ashton Brothers in samenwerking met onze keukenbrigade. Een prachtig kleurrijk schouwspel komt je tegemoet als je nu onze backstage betreed. Heerlijk als daar straks weer mensen komen om zich voor te bereiden op een volle zaal!

En maak je voor nu geen zorgen over de theaterprogrammering; er staat nog niks op de site, maar als Rutte zegt 'go' dan hebben wij een hele mooie theaterlente en –zomer voor jullie klaar staan. Alles wat we gemist hebben gaan we natuurlijk dubbel en dwars inhalen. Volgende week als we meer (zeker) weten, dan komen we bij jullie terug met alle hotel- en theaterarrangementen voor komende lente en zomer!

Met hartelijke groet,

Namens het hele team van FIGI,

Victoria Ruijs

 

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.