Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van de Bioscoop & Filmtheater?

De bioscoopkassa is drie kwartier voor aanvang van de eerste voorstelling tot een kwartier na aanvang van de laatste voorstelling geopend. Tussen de laatste middag- en eerste avondvoorstelling is de kassa gesloten. Je kunt ook te allen tijde via deze website tickets bestellen.

Hoe kan ik het beste tickets bestellen?

Je kunt het beste de tickets online bestellen. Zo ben je verzekerd van de beste plaatsen en voorkom je een wachtrij bij de bioscoopkassa! Voor 3D films geldt een meerprijs van € 2,50. Voor films die langer dan 150 min duren geldt een meerprijs van € 1,50.

Bestel je tickets online of betaal met de pinpas, want Filmtheater Figi is overgegaan naar pin-only. 

Waar kan ik het beste parkeren?

Hotel Theater Figi beschikt over een eigen parkeergarage. Op vertoon van je inrijkaart bij de bioscoopbar kost een uitrijkaart slechts € 4,50. Deze zijn bij de bioscoopbar alleen verkrijgbaar direct voorafgaand aan de film of tijdens de pauze.

Wat is Filmhuis Figi Zeist?

Samen met de Filmliga Heuvelrug programmeert Figi extra filmvoorstellingen onder de naam ‘Filmhuis Figi’ op dinsdagavonden om 20.15 uur. Koop jouw tickets bij de Figi bioscoopkassa vanaf een week voorafgaande aan de voorstelling of online. De toegangsprijs bedraagt € 8,50 voor losse tickets. Leden van de Filmliga krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart altijd toegang voor € 7,50. Wanneer een voorstelling uitvalt, geeft het toegangsbewijs toegang tot een andere filmvoorstelling naar keuze in de Figi Bioscoop.

Wat is Filmhuis Figi Plus?

Figi programmeert regelmatig filmhuis films op maandagmiddagen (aanvang 15.00 uur). Dit zijn de Figi Filmhuis Plus films. Er is geen pauze in de film en de zaal is bereikbaar per lift. Toegang € 8,- p.p.
Bestel jouw tickets via onze website of koop ze bij de Figi bioscoopkassa.

Wat is de Filmliga Heuvelrug en wat zijn de kosten?

De Filmliga Heuvelrug selecteert en vertoont films voor haar abonnementhouders, voornamelijk woonachtig in en rond de regio Zeist en Utrechtse Heuvelrug (provincie Utrecht). Losse tickets (€ 8,50) voor niet-abonnees (ter kennismaking met de Filmliga) zijn in beperkte mate, vlak voor aanvang van de voorstelling, verkrijgbaar aan de bestuurstafel van de Filmliga in de filmtheaterfoyer van Figi. Meer over Filmliga Heuvelrug.

Ik ben slechthorend, zijn hiervoor hulpmiddelen beschikbaar?

Voor bioscoopvoorstellingen is er de earcatch-app beschikbaar. De earcatch biedt audiodescriptie voor films en series. Kijk voor meer informatie op www.earcatch.nl

Kan ik adverteren in de bioscoop en bioscooplobby?

Figi heeft 4 bioscoopzalen en adverteren is zeker mogelijk. Voor informatie en de mogelijkheden over bioscoopreclame in Figi kan dat op de website van Cinefox.

Mag ik eigen eten & drinken meenemen naar de Bioscoop & Filmtheater

We hebben een ruime selectie eten en drinken, uiteraard ook heerlijke popcorn om je bioscoopbezoek compleet te maken. Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.