Gli Anni Piu Belli

Italiaanse Film

Gli Anni Piu Belli

  • Drama
  • 129 minuten

Gli anni più belli (“de mooiste jaren”) is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden volgen gedurende 40 jaar.


Gli anni più belli (“de mooiste jaren”) is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden volgen gedurende 40 jaar. Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn sinds hun jeugd in de jaren '80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen.Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia. Na het succes van A Casa Tutti Bene uit 2018 keert regisseur Gabriele Muccino terug in de bioscoop met Gli anni più belli. Na de première in zijn thuisland is de film in Italië uitgegroeid tot een grote bioscoophit.

Kijk ook eens naar

Kom hier dat ik u kus

Nederlands Film Festival

Buiten is het feest

Nederlands Film Festival

De Dick Maas methode

Nederlands Film Festival

I.M.

Nederlands Film Festival

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.