IT Marathon

Deel 1 2017 & Deel 2 2019

Bestel Tickets

IT Marathon

  • Horror
  • € 15,00

Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden! Voorafgaand bieden wij je de mogelijkheid om deel 1 nog eens te bekijken en na een korte pauze starten wij met deel 2!
Met dit combiticket krijg je toegang tot deel 1 om 18:45 en deel 2 om 21:45 op zaterdag 7 september 2019.

IT
Als in het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groepje jonge kinderen te maken met hun grootste angst. Ze komen oog in oog te staan met de clown Pennywise, die al eeuwenlang dood en verderf zaait. 

IT: Chapter Two
27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen... Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.

Leeftijd: 16+

Tijden & tickets

za 7 september
18:45

Kijk ook eens naar

IT Chapter two

Chapter two

Le Grand Bain

ma 2 sep 15:00 uur

Filmhuis: Figi-

Serie 2019 & 2020 (15 films)

Filmhuis - Figi

Serie 2019 (6 films)

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.