Evert Jan Ouweneel

De wereld vanuit de lucht: Noord

Evert Jan Ouweneel

  • Theatercollege

Deze voorstelling is al geweest.

In één avond scheert Evert Jan Ouweneel over het landschap van China, Japan, Rusland, Europa en de Verenigde Staten, op zoek naar tekenen in het landschap die wijzen op sterkten en zwakten, kansen en bedreigingen. Waar liggen de schatten in ieder werelddeel en waar laat de natuur haar tanden zien? Waar liggen de grenzen die door geen wereldmacht te overschrijden zijn? En waar trekt de innovatieve mens alsnog aan het langste einde? Een hele avond over vijf machten in een beslissende fase van hun bestaan. De één wat nerveuzer dan de ander, maar alle vijf hebben zij zich te voegen naar dezelfde logica van de planeet. Tijd om vanuit de lucht de balans op te maken. In één avond wordt je bijgepraat!

Evert Jan Ouweneel is Chief of Vision van World Vision Australia, de grootste NGO van Australië met een jaarlijks budget van 400 miljoen dollar. Tegelijk is hij Senior Advisor voor Boards en Executives van de overige fondswervingskantoren van World Vision. Daarnaast verzorgt hij al vele jaren lezingen en seminars over grote maatschappelijke ontwikkelingen in heden en verleden.
Voor meer informatie zie evertjanouweneel.nl


Bij deze voorstelling en prijs zit een kopje koffie/thee vooraf aan de voorstelling inbegrepen.


Alle theatercolleges van Evert Jan Ouweneel van dit seizoen op een rij:

Do 12 december 2019
5000 jaar vanuit de lucht: Oost

Do 19 december 2019
5000 jaar vanuit de lucht: West

Do 9 januari 2020
De wereld vanuit de lucht: Noord

Do 16 januari 2020
De wereld vanuit de lucht: Zuid

Do 23 januari 2020
De toekomst vanuit de lucht

 

Kijk ook eens naar

Evert Jan Ouweneel

De Toekomst vanuit de lucht

VOF de Kunst

Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)

Evert Jan Ouweneel

De wereld vanuit de lucht: Zuid

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.