Tineke Schouten

Highlights

Tineke Schouten

  • Cabaret

Deze voorstelling is al geweest.

Monument van een show, door monument van een showvrouw met 7-koppig live orkest
Een theateravond gevuld met alleen de beste van de beste typetjes, sketches, grappen en liedjes. Legendarisch en toch steeds weer verrassend. Highlights was vorig seizoen al avond na avond uitverkocht; dit seizoen gaat Tineke onvermoeid verder. Ze put dan ook uit een carrière van meer dan 35 jaar vol tijdloze hoogtepunten, aangevuld met nieuw materiaal. Trouwe fans weet ze onophoudelijk te boeien. Terwijl nieuwe fans haar voorgoed in hun hart sluiten. Met een schatkist vol pruiken, accenten, absurde personages en pijnlijk herkenbare situaties garandeert de ware koningin van de typetjes steeds opnieuw een avond vol schaterlachen.
Deze monumentale show maakt eens te meer duidelijk hoe iconisch haar oeuvre is. Een unieke kans om getuige te zijn van een legende!

liedteksten en muziek: Tineke Schouten | decorontwerp: Eric Goossens | muziek: zevenkoppig liveorkest

Algemeen Dagblad ***** over haar vorige voorstelling ‘T-splitsing’:
“Een uiterst veelzijdige voorstelling die haar komische kant extra reliëf geeft. (…) Misschien wel haar beste voorstelling.”

PODCAST Radio 10
Tineke Schouten was te gast in een nieuwe podcast van Radio DJ Lex Gaarthuis van Radio 10: 'Onder Elkaar door Lex Gaarthuis'.
Hij heeft Tineke geïnterviewd over o.a. haar typetjes. Luister hier mee >

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje. 

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.