Stefano Keizers

Sorry Baby

Stefano Keizers

  • Cabaret

De opvolger van zijn “overrompelende cabaretdebuut” (NRC *****)
Met ‘Erg Heel’ maakte hij een “overrompelend cabaretdebuut”, aldus NRC Handelsblad in een vijfsterrenrecensie. Hij is een wolf in clownskleren, een briljant ontregelaar, die zijn publiek tart, sloopt en op het verkeerde been zet.

En nu zegt Stefano Keizers ‘Sorry Baby’. Sorry dat hij bestaat, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat je zo weinig aan hem hebt. Sorry dat hij niet opnam, dat hij geen tijd wilde maken, dat hij het allemaal vergeten is en dat je zo weinig op hem hebt kunnen bouwen. Sorry dat hij er niet is en er ook nooit was en dat je hem hebt leren kennen. ‘Sorry Baby’.

NRC – 5 sterren *****
Lees hier de fraaie recensie >

Theaterkrant – Geef geen sterren, maar wel een goed verhaal >
•    Quote: ‘Met Sorry baby biedt Keizers een opvallend programma op het grensgebied tussen cabaret en kunst, waarover je lang kunt napraten.’
•    Quote: ‘Hij speelt een ‘art performance die het cabaret zo dicht mogelijk probeert te benaderen’.’


Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.

 

Kijk ook eens naar

Juf Roos

Gaat op vakantie (2+)

Doornroosje de Musical (4+)

Sita Vermeulen, Titus & Fien e.a.

Pepijn Gunneweg

The Great Wonder - Verplaatst naar 26 juni 2021!

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.