Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess

Mijn man begrijpt me niet

Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess

  • Cabaret

Hilarische feelgood komedie bomvol vrouwen-onder-elkaar-grappen, vriendschap en ontroering
Leef ik met de ideale partner? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet?

Het zijn zomaar wat vragen van drie vrouwen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Intiem dat wel, maar wordt het in godsnaam niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven?

Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. Bomvol zwarte humor, vrouwen-onder-elkaar-grappen, vriendschap en ontroering, gespeeld door een fijne cast met drie actrices die het klappen van de vrouwelijke zweep kennen.

tekst: Marjolijn van Kooten | regie: Bob Maclaren | spel: Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.

 

Kijk ook eens naar

Juf Roos

Gaat op vakantie (2+)

Queen

The Music

Doornroosje de Musical (4+)

Sita Vermeulen, Titus & Fien e.a.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.