Vuile Huichelaar 6

Morgen begint nu

Vuile Huichelaar 6

  • Cabaret

Op instructie van de overheid is besloten om alle evenementen i.v.m. het coronavirus niet door te laten gaan. De voorstelling van Vuile Huichelaar 6 gaat om deze reden dan ook niet door en is verplaatst naar zaterdag 23 mei. Heb je al tickets, dan word je spoedig via de mail op de hoogte gesteld. Meer info >

Vuile Huichelaar 'Morgen begint nu' is een heerlijke meezing cabaretvoorstelling, een ervaring waar je gelukkig van wordt en die je niet mag missen! Kom met z'n allen meezingen met de grote hoeveelheid klassieke en hilarische (meezing) liedjes (met projectie voor de tekst) en lachen om de verschillende typetjes. Een grote stoet vrouwspersonen in allerlei soorten en maten bezocht de eerdere shows en kwamen er herboren vandaan. Dus kom met je vriendinnen, zussen, collega's en verlaat luid zingend het theater!!!

De dames van Vuile Huichelaar, Saskia van Zutphen en Paulette Willemse, hebben zich altijd beziggehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden, hebben de ware gevonden en kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven.

Maar wat wíllen ze nou eigenlijk? Wat staat er op hun bucketlist? Geen beklimming van de Mount Everest, geen bungeejump of meditatie in India. Was het maar zo eenvoudig. Nee, ze willen iets veel lastigers: gezíen worden! En dat kan bij Vuile Huichelaar 6, een hilarisch meezingconcert. Haak in, want ‘Morgen begint nu’.

Voor vrouwen die ons nog niet kennen:
Paulette Willemse en Saskia van Zutphen werken al samen sinds ze elkaar leerden kennen op de Akademie voor Kleinkunst in 1983. Ze hebben elkaar nooit meer los gelaten en laten een spoor van diverse theaterprogramma’s achter.
Begonnen als de groep De Meisjes met Stuck with a fantasy, meteen beloond met een Zilveren Harp en via de Dutch Swing College Band, Gerard Joling, Koos Mark Big Band, Het Eurovisie Songfestival en alle televisie-programma’s die daarbij hoorden, maakten ze furore als de groep Mrs Einstein. Lees meer >

spel: Saskia van Zutphen en Paulette Willemse

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.


 

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.