Javier Guzman

Guzmán

Bestel Tickets

Javier Guzman

  • Cabaret
  • € 24,00

De voorstelling van Javier Guzman is verplaatst naar donderdag 11 juni. Heb je al tickets, dan word je spoedig via de mail op de hoogte gesteld. Meer info >


Hits van de Eagles en andere juweeltjes uit de gouden periode van de popmuziek
De trouwe fans weten dat de mannen van Dutch Eagles onvervalste muzikale goudzoekers zijn. De vondsten die ze tijdens hun goldrush doen, willen ze in ‘Gold’ met u delen. Liefdevol gespeelde hits van hun grote Amerikaanse voorbeeld worden afgewisseld met juweeltjes van andere artiesten uit de gouden periode van de popmuziek.

Met hun onovertroffen weergave van deze songs zijn deze zes heren hun gewicht in goud waard. Doe uw ogen dicht en smelt weg bij de superieure meerstemmige samenzang en de weergaloze gitaarsolo’s van de Hollandse adelaren. Want met een kaartje voor Dutch Eagles heeft u niets minder dan goud in handen.

regie: Lennart Monaster

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.

 

Tijden & tickets

do 11 juni
20:15

Kijk ook eens naar

Interstellar

Geregisseerd door Christopher Nolan

Spike

En De Magische Steen

La Vérité

Japans-Franse dramafilm

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.