Het Groot niet te Vermijden

The Last Waltz

Het Groot niet te Vermijden

  • Cabaret

De voorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden wordt wederom verplaatst en zal niet plaatsvinden op vr 3 juli. Heb je al tickets, dan word je via de mail op de hoogte gesteld.

Het Groot Niet Te Vermijden neemt afscheid met een lach

‘The Last Waltz’ is de 16e en tevens de afscheidsvoorstelling.
Vele nieuwe ideeën rolden uit de mannen om nog aan je te laten zien. De vogeltjesdans omgetoverd in Arabische Raï, 21 instrumenten bespelen in 3 minuten en Goeroe Boeroe Bhagwan komt je spiritueel oplichten.

Het wordt een overvol programma, met alle muzikale vondsten die je nog móet zien; die je niet mag missen en die Het Groot nog éénmaal met je wil delen!
Krijgen ze al deze creatieve invallen in die éne laatste theatervoorstelling gepropt? Natuurlijk lukt dat! Zoals het al die jaren is gelukt.

Maar dan komt het onvermijdelijke moment dat we gedag gaan zeggen. Dat we afscheid nemen van elkaar. Het publiek en Het Groot. 30 jaren gedeeld, 16 voorstellingen gemaakt en gezien…
Maar ze doen dat in de stijl van Het Groot; er moet gelachen worden! Zo erg kan het niet zijn. Een trots Groot Niet Te Vermijden viert zijn afscheid! Dit is je laatste kans. Je laatste kans om Het Groot in volle glorie in jouw theater te bewonderen.

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje. 

Kijk ook eens naar

Gauguin in Tahiti - arts in cinema

vr 7 aug 16:00 | zo 9 aug 13:00

Amazing Grace

Filmspecial - verplaatst naar 20 juli

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.