Karin Bloemen en Band

Souvenirs

Karin Bloemen en Band

  • Cabaret

Op instructie van de overheid is besloten om alle evenementen tot 1 juni niet door te laten gaan. De voorstelling van Karin Bloemen gaat om deze reden dan ook niet door en wordt hoogstwaarschijnlijk verplaatst. Heb je al tickets, dan word je zo spoedig mogelijk via de mail op de hoogte gesteld. Meer info >

 Ouderwets rijke Bloemen-show, met liedjes, conferences, typetjes én een verloting
In ‘Souvenirs’ haalt Karin de bezem door haar huis. Want een mens verzamelt wat in een leven: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, spullen die je allang niet meer gebruikt, noem maar op. Als een stier stormt ze door de porseleinkast en doet alle overbodige ballast de deur uit. Letterlijk, want elke avond wordt er onder het publiek een aantal persoonlijke items – schoenen, een jurk, een tent – van Karin verloot.

regie: Marnix Busstra | decor- en kostuumontwerp: Jan Aarntzen | lichtontwerp: Daan Oomen

Algemeen Dagblad ****:
“In haar voorstelling speelt de vijftiger indrukwekkend met het thema van afscheid nemen, van weemoed, melancholie en loslaten. Daar zet ze vervolgens een bruisende levenslust en optimisme tegenover. (...) Ze danst als een jonge godin. (…) Haar muziekkwartet is van klasse en haar stem klinkt voller en vrijer dan ooit tevoren. ‘Souvenirs’ is een waar feest voor oog en oor.”

de Volkskrant ***:
“De teksten van Karin Bloemens nieuwe nummers zijn prachtig, en ze zingt ze vol overtuiging, in een eigenzinnige show.”

**** AD
“Souvenirs is een waar feest voor oog en oor.”

Theaterkrant
“Karin Bloemen zingt én danst als een jonge godin.”


Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.
 

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.