Pater Moeskroen

De Reservebelgen

Pater Moeskroen

  • Muziektheater

Op instructie van de overheid is besloten om alle evenementen i.v.m. het Coronavirus niet door te laten gaan. De voorstelling van Pater Moeskroen gaat om deze reden dan ook niet door en wordt hoogstwaarschijnlijk verplaatst. Heb je al tickets, dan word je zo spoedig mogelijk via de mail op de hoogte gesteld. Meer info >

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades

Alé! De mannen van Pater Moeskroen zijn terug, dit maal mét identiteitscrisis. De geneugten van de wielersport, trappistbier en friet met zure mayo hebben een vurige wens losgemaakt: de heren willen Belg worden.

Met aanstekelijke folk, meeslepende ballades en een kolossale bepakking aan instrumenten gaan de goedgemutste multi-instrumentalisten op zoek naar het beloofde land: Vlaanderen. In de feelgood-folkvoorstelling ‘De Reservebelgen’ ondergaan de Paters een Vlaamse inburgeringscursus. Of ze hun doel bereiken, wordt besloten tijdens de afterparty in de foyer, waar Pater Moeskroen u uitzwaait met een bloemlezing uit de hits van weleer. Daarna scheiden de wegen zich, u naar huis, de Paters misschien wel naar Vlaanderen.

met: Martien van Oostrom, Bart Swerts, Vincent van Lent, Coen Blokx en Jack Glasbergen

Over Pater Moeskroen:
De heren stonden aan de wieg van krakers als 'Joost', 'Laat Maar Waaien', ‘Dansen’ en 'Hela Hola'. En wie herinnert zich niet 'Roodkapje'?! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware sensatie voor oor en oog, vol herkenning voor jong en oud.

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.


 

Kijk ook eens naar

Vuile Huichelaar 6

Morgen begint nu

De Vloer Op

Peter de Baan e.a.

Best of Britain

The Fifth - Jubileumtournee

Paul Haenen

Haenen brengt Vreugde

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.