Recirquel Company Budapest

My Land

Recirquel Company Budapest

  • Dans

Op instructie van de overheid is besloten om alle evenementen tot 1 juni niet door te laten gaan. De voorstelling van Recirquel Company Budapest gaat om deze reden dan ook niet door en wordt hoogstwaarschijnlijk verplaatst. Heb je al tickets, dan word je zo spoedig mogelijk via de mail op de hoogte gesteld. Meer info >

Grote hit van Edinburgh Festival Fringe 2018

Recirquel Company Budapest was in 2018 voor velen de grote hit van het Edinburgh Festival Fringe, met ruim drieduizend verschillende voorstellingen het grootste kunstenfestival ter wereld. ‘My Land’ was maar liefst 28 keer uitverkocht en ontving louter vijfsterrenrecensies. De combinatie van dans, acrobatiek, muziek, licht en illusie maken ‘My Land’ tot een zeer geslaagd voorbeeld van hedendaags verhalend circus. De artiesten bewegen zich over een met aarde bedekte ondergrond, terwijl ze fascinerende beelden creëren die gedachten aan traditie, vrijheid en liefde oproepen. Indringende Tataarse, Moldavische en andere muziek verrijken het verhaal.
In 2017 deed het acrobatische dansgezelschap onder artistieke leiding van Bence Vagi ons land aan met ‘Paris Nuit’, een verleidelijke en spectaculaire ode aan het gouden tijdperk van het Parijse variété. Komend seizoen zullen de Hongaren Nederland opnieuw veroveren met deze “breathtakingly beautiful, acrobatically stunning show” (Edinburgh Reporter *****).

artistieke leiding: Bence Vagi

Theaterkrant, 29 augustus 2019 >

The Scotsman *****:
“A torrent of strength, bravery and precision.”

Voice Magazine *****:
“You will find yourself staring in awe at the beauty of the piece. Connect with the land, connect with the characters and go see this show.”

Review *****:
“A beautiful piece of contemporary circus theatre that is both visually stunning and packed with flawless acrobatic feats.”


Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.

 

Kijk ook eens naar

Vuile Huichelaar 6

Morgen begint nu

Paul Haenen

Haenen brengt Vreugde

Best of Britain

The Fifth - Jubileumtournee

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.