Nienke Plas

Van de hak op de tak

Nienke Plas

  • Cabaret

Deze voorstelling is al geweest.

Debuut van populaire YouTube-vlogger
Nienke Plas is een wervelwind aan persoonlijkheid en met haar voorstelling debuteert zij in het theater. Van de hak op de tak is voor mensen die durven in te halen in een bocht, in de buitenste baan. Riemen vast want het wordt plankgas. En of de wereld nou rond of plat is? Het zou niet moeten uitmaken want Nienke haar kijk op de planeet is voor één avond de waarheid. Feitjes zijn leuk maar een fantasie doet het gewoon altijd beter. Dit gaat overigens ook op tijdens sollicitatiegesprekken. 

Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium.

regie: Jessica Borst 

Facebook: plasnienke
Instagram: nienkeplas
YouTube:  Nienke Plas

We hebben vanaf volgend seizoen een extra rij theaterstoelen voor rij 1 erbij gekregen. Hierdoor zit het publiek en de artiest dichter bij elkaar om de interactie te versterken.

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvang je na de voorstelling een drankje en hapje.

 

Kijk ook eens naar

Pepijn Gunneweg

The Great Wonder - Verplaatst naar 26 juni 2021!

De Vloer Op

Peter de Baan e.a.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.