La Forza del Destino

di 2 april 19:10 uur

La Forza del Destino

  • Royal Opera House
  • 180 minuten

Al in het eerste bedrijf van het liefdesdrama La forza del destino staat de tragische heldin voor een onmogelijke opgave: de keuze tussen Don Alvaro, op wie ze smoorverliefd is, en de nagedachtenis van haar vader, die per ongeluk door Alvaro is gedood.

Christof Loy regisseert een zangerscast vol sterren waaronder Anna Netrebko, Jonas Kaufmann en Ludovic Tézier in Verdi's epische opera, gedirigeerd door Antonio Pappano.
Leonora wordt verliefd op Don Alvaro, maar als haar vader een huwelijk verbiedt, zet een fataal ongeluk een drama in gang waarin obsessie, wraak en tragedie de boventoon voeren. Jonas Kaufmann en Anna Netrebko schitteren in Verdi's epische La forza del destino (De kracht van het Noodlot), een opera die vraagt om de allerbeste zangers. Want dit verhaal over bittere wraak die de jaren trotseert is zeer veeleisend als het gaat om de vertolking van de hoogdramatische muziek en de theatrale verbeelding daarvan.
Deze productie, een sensationele enscenering vol leven en actie uit Amsterdam, is nu te zien bij The Royal Opera. De regie is van Christof Loy en de muzikale leiding van Antonio Pappano, de muzikaal directeur van The Royal Opera.

Beleef het allemaal live vanuit The Royal Opera House London (Covent Garden). Vanuit de bioscoopstoel word je meegenomen naar een klassieke wereld vol pracht en praal.
 
De voorstelling duurt ca. 4 uur en 15 minuten, inclusief 2 pauzes. Italiaans gezongen, Nederlands ondertiteld.
 
Muziek: Giuseppe Verdi | Regie: Christof Loy | Muzikale leiding: Antonio Pappano | Donna Leonora: Anna Netrebko | Don Alvaro: Jonas Kaufmann | Don Carlo di Vargas: Ludovic Tézier

Kijk ook eens naar

Retour en Bourgogne

di 9 april 20:15 uur

Como Nossos Pais

di 18 juni 20:15 uur

Woezel & Pip

En de Tijdmachine (2+)

On Chesil Beach - Serie B

ma 8 april 19:30 uur

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.