Richard Groenendijk

Om Alles!

Richard Groenendijk

  • Cabaret

BESTEL NU DE LAATSTE TICKETS!

Er zullen in aanloop naar de voorstelling nog plekken vrijkomen.
Door te bellen kun je jezelf op de wachtrij zetten om wellicht alsnog tickets te bemachtigen.  “Richard Groenendijk bewijst met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren”, schreef Algemeen Dagblad in een vijfsterrenrecensie over ‘Om Alles!’. Zijn meest succesvolle cabaretprogramma tot nu toe oogstte uitsluitend lovende recensies, uitverkochte theaters en laaiend enthousiast publiek. Logisch, want we zien Richard van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest adremme kant. Bijna twee uur hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Hij heeft een grote mond, maar een klein hartje. “Een antiheld met allure!”, schreef Het Parool. Dit seizoen voor het allerlaatst. Mis dit dus niet. Om Richard Groenendijk. Om z’n verhaal. Om alles!
www.richardgroenendijk.nl
 
Algemeen Dagblad *****:
“De lach is bij Groenendijk een schaterende, maar evenzeer een ongemakkelijke als hij spreekt over dementie, euthanasie en de weerzinwekkende elektronische verwensingen die hij op social media naar het hoofd geslingerd krijgt, steevast over zijn homoseksuele geaardheid. In ‘Om alles!’ bewijst Richard Groenendijk met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren.”
 
de Volkskrant ****:
“Hoogstaand amusement met scherp randje. (…) Met zijn snelheid, sterke timing en arsenaal aan stemtyperingen heeft Groenendijk het vermogen een zaal te laten brullen van het lachen. Dat doet hij dan ook veelvuldig in ‘Om alles!’, een ijzersterke voorstelling in een kleurrijk showdecor.”
 
De Telegraaf ****:
“Het is bij Groenendijk alsof je in een warm bad stapt. (…) Richard Groenendijk gedijt op het podium en trakteert zijn publiek wederom op hilarische verhalen en mooie liedjes.”
 
Regie: Wimie Wilhelm | spel: Richard Groenendijk | kostuum: Stefan Leenaars | licht: Mike den Ottolander
 
Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.
 
 

Kijk ook eens naar

André Rieu

za 27 juli 20:00 uur / zo 28 juli 15:00 uur

Hidden Figures

di 11 juni 20:15 uur

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.