Holland Dance Festival / Codarts Rotterdam

Talent On The Move

Holland Dance Festival / Codarts Rotterdam

  • Dans

Deze voorstelling is al geweest.

Talent On The Move - Tournee 2019
 
‘Talent On The Move’ is een initiatief van Holland Dance Festival en dansacademie Codarts Rotterdam. Tijdens deze afwisselende en energieke show zie je werk van gerenommeerde en opkomende dansmakers én maak je kennis met de dansers van de toekomst.
Uit de honderden dansers van over de hele wereld die ieder jaar auditie doen bij Codarts – de hotspot voor hedendaagse dans – worden enkele tientallen toptalenten geselecteerd. Tijdens ‘Talent On The Move’ zie je een aantal bijna klaargestoomde beloftes, die op de drempel staan van een professionele carrière in de internationale danswereld. Hun fonkelnieuwe vakmanschap komt tot uiting in een kleurrijke collage van speciaal voor hen gecreëerd werk van opkomende dansmakers en bestaand repertoire van internationale topchoreografen, zoals Ji?í Kylián, Cayetano Soto, Ed Wubbe, Ihsan Rustem, Marco Goecke en Stephen Shropshire. “Codarts laat heel wat talent tot bloei komen. Sommige dansers zouden nu al niet misstaan bij vooraanstaande dansgezelschappen.” (Theatermaker)
www.holland-dance.com
 
 
Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.
 

Kijk ook eens naar

Corgi 2D

Nederlandstalige versie

André Rieu

za 27 juli 20:00 uur / zo 28 juli 15:00 uur

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.