Afwasser gezocht!

 

Hotel Theater Figi is op zoek naar een nieuwe topper om de keukenbrigade  te versterken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie!

 

Dit is Figi

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een 4-sterrenhotel met 97 hotelkamers, een theater, bioscoop, congrescentrum en Grand Café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hard werkende, no-nonsense sfeer en al 100 jaar een familiebedrijf. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen!

 

Dit is jouw toekomstige Job

Als afwasser sorteer je serviesgoed en bestek, dit plaats je in de was/spoelmachine, je droogt en poleert het servies. Je reinigt transportwagens en vervoert het schone serviesgoed en bestek naar de magazijnruimte. Daarnaast ben je ook inzetbaar voor overige werkzaamheden op verzoek van je leidinggevende. Ons team is service- en gastgericht, collegiaal, verantwoordelijk, sociaal en flexibel. Ben jij dit ook of wil jij dit graag worden? Dan mag je ons team direct komen versterken!

 

Kortom, jij:

  • bent op zoek naar de ideale bijbaan naast je studie;
  • bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om in de weekenden, avonduren of tijdens feestdagen en evenementen te werken;
  • bent een aanpakker en hebt een proactieve werkhouding

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. We zijn op zoek naar meerdere flexkrachten die minimaal twee tot drie dagen per week beschikbaar zijn. Wij bieden jou een prima uurloon en bovenal een gezellig team!

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op onze website www.figi.nl/vacatures

Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.