Afwasser

Hotel Theater Figi is op zoek naar nieuwe toppers om ons F&B team te versterken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze functie!

Dit is Figi

In 1850 werd de basis gelegd van Figi met de opening van een banketbakkerij door de hernhutters. Sinds 1917 is Figi in handen van de familie Ruijs. Al meer dan honderd jaar zijn wij een familiebedrijf. De derde generatie is sinds 2016 aan het roer.

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een viersterrenhotel met 97 hotelkamers, een (film)theater, eventlocatie en Grand Café tot Slot Zeist. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hard werkende, no-nonsense sfeer. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen!

Figi gelooft in het gelukkig maken van mensen door middel van het faciliteren van een plek die verrassend, open en actief is. Een plek waar je ontmoet, ontspant, werkt, eet, slaapt en cultuur beleeft.

Dit is jouw toekomstige Job

Als afwasser sorteer je serviesgoed en bestek, dit plaats je in de was/spoelmachine, je droogt en poleert het servies. Je reinigt transportwagens en vervoert het schone serviesgoed en bestek naar de magazijnruimte. Daarnaast ben je ook inzetbaar voor overige werkzaamheden op verzoek van je leidinggevende. Ons team is service- en gastgericht, collegiaal, verantwoordelijk, sociaal en flexibel. Ben jij dit ook of wil jij dit graag worden? Dan mag je ons team direct komen versterken!

Kortom, jij:

  • bent op zoek naar een baan of bijbaan;
  • bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om in de weekenden, avonduren of tijdens feestdagen en evenementen te werken;
  • bent een aanpakker en hebt een proactieve werkhouding.

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een salaris conform de Horeca CAO in schaal 2, met in eerste instantie een arbeidsovereenkomst als  invalkracht of vaste medewerker  van 12 maanden.
 

Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.