Sous-chef gezocht in Hotel Theater Figi in Zeist – Utrecht

Hotel Theater Figi is op zoek naar enthousiaste, passievolle nieuwe collega’s! Ben jij een aanwinst voor ons hotel en geïnteresseerd in een functie bij Figi? Kom werken bij één van de oudste culturele horeca familiebedrijven van Nederland!

Wie zijn wij?

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Een 4-sterrenhotel met 97 hotelkamers, een theater, bioscoop, congrescentrum en Grand Café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hardwerkende, no-nonsense sfeer en al 100 jaar een familiebedrijf. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen!

Wat heeft de functie te bieden?

Als sous-chef ben je de spin in het web in de keuken. Je geeft samen met de chef-kok leiding aan het gehele keukenteam met zelfstandig werkend koks, leerling-koks en spoelkeuken medewerkers. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de keukenbrigade. Je bewaakt het culinaire niveau van het ontbijt voor onze hotelgasten, lunches en diners voor onze Grand Café gasten en buffetten voor de congressen en evenementen. Je draait je hand niet om voor het bereiden van hoogwaardige gerechten. Je ziet toe op de kwaliteit van de gerechten en bepaalt mede de te voeren menukaart. Je fungeert als sparringpartner van de chef-kok.

De werkzaamheden die hierbij horen:

  • Zelfstandig operationeel meewerken in de keuken;
  • Leidinggeven aan het keukenpersoneel in samenwerking met én bij afwezigheid van de chef-kok;
  • Het bereiden van gerechten volgens receptuur en eigen planning;
  • Het gereed maken en plaatsen van bestellingen;
  • De planning van de dagelijkse werkzaamheden;
  • Voorraadbeheer;
  • Het leveren van een actieve bijdrage in de te voeren menukaart;
  • Het bewaken van de hygiëne volgens de HACCP en sociale hygiëne normen;

Koken is je lust en je leven! Je inspireert ook graag anderen op dit gebied. Jij bent in het bezit van een horeca-diploma (SVH, of vergelijkbaar) en hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, en samen met de overige leden van onze keukenbrigade draag jij bij aan ons hoge kwaliteitsniveau en weet jij onze gasten keer op keer te verrassen. Jij zet op verschillende niveaus eerlijke, lokale en duurzame gerechten neer.  

Wat bieden wij jou?

Een prettige, collegiale werkomgeving en een hecht team binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een prima salaris met in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden, voor 38 uur per week. Als jij onze nieuwe collega wordt, bieden wij jou het “Weten waar je werkt” programma en leuke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Indien je interesse hebt in deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie!

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op onze website www.figi.nl/vacatures

Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.