Vacature: Service Manager Filmtheater

Hotel Theater Figi is op zoek naar een nieuwe topper om ons Figi-team te versterken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie!

 

Dit is Figi 

 

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een 4-sterrenhotel met 97 hotelkamers, een theater, bioscoop, congrescentrum en Grand CaféFilmtheater Figi is het theater en de bioscoop van Zeist. Met 120 theatervoorstellingen en circa 8000 filmvoorstellingen per jaar is geen dag hetzelfde. Wij ontvangen graag bezoekers van jong tot oud en bespelers en technici van inkomende gezelschappenFigi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hardwerkende, no-nonsense sfeer en al ruim 100 jaar een familiebedrijf. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen! 

 

Dit is jouw toekomstige baan

 

Jij bent hét visitekaartje van FIGI voor onze bezoekersbespelers en technici. In de rol van Service Manager werk je in directe samenwerking met jouw collega in eenzelfde functie. Samen zijn jullie altijd aanwezig op de vloer en als team weten jullie wat zich in het filmtheater afspeelt. Je maakt deel uit van en geeft leiding aan een enthousiast team van hospitality medewerkers. Je inspireert jouw collega’s om de bezoekers en bespelers in het theater een verrassende avond uit en fijne voorstelling te bezorgen. Tijdens je diensten als Service Manager heb je de verantwoordelijkheid over alle operationele zaken in het filmtheater in zowel het front als back of house. Jij start jouw dag aan de achterzijde met de ontvangst van theatergezelschappen. Aan de voorzijde zorg jij voor een soepel verloop van de ticketverkoop, de verkoop van de hapjes en drankjes in de foyer, de schoonmaak van de zalen, de voorstellingen en de veiligheid. Jij leidt grote bezoekersstromen en weet hoe je moet omgaan met klachten of storingen. Je draait zelfstandig open- en/of sluitdiensten. Ons filmtheater is geopend in de namiddag, avond en in de weekenden.  

 

Wat wij van je vragen is: 

 

  • MBO of HBO werk- en denkniveau; 
  • 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; 
  • Affiniteit met en ervaring in de hospitality, film- of theaterbranche. 

 

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een salaris conform de Horeca CAO in schaal 5, met in eerste instantie een arbeidsovereenkomst als vaste medewerker voor de periode van 12 maanden 

 

 

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op onze website www.figi.nl/vacatures 

Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.