Vacature: Allround Hospitality Medewerker (fulltime of parttime)

Hotel Theater Figi is op zoek naar nieuwe toppers om het allround hospitality-team in het hotel en in het (film)theater te versterken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie!


Dit is Figi

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een 4-sterrenhotel met 97 hotelkamers, een theater, bioscoop, congrescentrum en Grand Café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hard werkende, no-nonsense sfeer en al 100 jaar een familiebedrijf. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen! 

 

Dit is jouw toekomstige Job

Als Allround Hospitality Medewerker werk je afwisselend in de bediening van ons filmtheater, bioscoop, congrescentrum en Grand Café.  Je maakt daarmee deel uit van een bijzondere plek waar meerdere horecafuncties en activiteiten als in een smeltkroes samenkomen. De werkzaamheden zijn uiteenlopend van het opnemen en uitlopen van bestellingen in het Grand Café, het draaien van de bar in het Filmtheater, het verzorgen van een uitverkochte theateravond of het zetten van zalen voor een groot congres. Alles is mogelijk!

 

Je zorgt altijd voor een gastvrije ontvangst, een goede sfeer en je kunt goed aanvoelen wat nodig is en inspelen op de wens van de gast. Op deze manier geef je de gast een unieke ervaring mee. Je ziet er verzorgd uit, je bent vriendelijk en voelt je thuis in een omgeving waarin je veel contact hebt met mensen. Ons  team is service- en gastgericht, collegiaal, verantwoordelijk, sociaal en flexibel.

 

De functie is jou op het lijf geschreven omdat:

  • Je aantoonbare werkervaring in de horeca hebt;
  • Je gastvrij bent op een natuurlijke en professionele manier;
  • Je graag de kans wilt grijpen om alles over het veelzijdige Figi en haar horeca-afdelingen te leren kennen en je dagelijks het beste uit jezelf wilt halen!
  • Je beschikbaar bent in de weekenden en avonduren.

 

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. We zijn op zoek naar zowel fulltime en parttime medewerkers (24u - 38u), als flexkrachten (minimaal twee dagen per week beschikbaar). Wij bieden jou een prima salaris, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring.

 

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op onze website www.figi.nl/vacatures


Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan nu je motivatiebrief met CV naar:

Mail naar: vacatures@figi.nl

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.