Luxe Kamers en Suites 

Boek een hotelkamer in Zeist

FIGI MAALTIJDSERVICE

Bekijk het menu

 

 

 

 

FIGI Verrassend Veelzijdig

Figi biedt een breed scala aan culturele, culinaire, congres- en overnachtingsfaciliteiten. Onder één dak zit een hotel, restaurant, talrijke vergader- en congreszalen, bioscoop en theater, kort samengevat: ‘Verrassend Veelzijdig’. 

Je bent van harte welkom op vertoon van je bevestiging/ticket, identiteitsbewijs én coronabewijs in de vorm van een geldige QR-code (geprint of op je mobiele telefoon). Het coronabewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Geen coronabewijs? Lees hier drie manieren om een coronabewijs te verkrijgen. Wij maken geen uitzonderingen en mogen je helaas niet toelaten zonder geldig coronabewijs.

Hotel Zeist

Hotel

Bioscoop & Filmtheater

Kies een film

Theater 2019-2020

Theatervoorstellingen

Boek een kamer

Hotel Reviews

Ik verblijf geregeld bij Figi. Fijne ruime kamers, goede matrassen en kussens. Alleen op de eenpersoonskamer redelijk harde matrassen. In de ochtend een heerlijk ontbijt vanaf half zeven en zeer vriendelijke medewerkers. Ook in de avond is het goed eten in het restaurant.

Judith S,
Leeuwarden, Nederland

Ervaar de pure smaak van Figi

Reserveer eenvoudig online een tafel voor een diner of feestje. Bellen kan natuurlijk ook op 030 692 74 00.

 

Reserveer je tafel

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.