Extra informatie

Vermelde voorstellingsduur is exclusief pauze en voorprogramma. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Goedkoper parkeren: op vertoon van uw inrijkaart bij het Bioscoopbuffet kost een uitrijkaart slechts € 4,50. Deze zijn bij het Bioscoopbuffet alleen verkrijgbaar direct voorafgaand aan de film of tijdens de pauze.

Voor 3D films geldt een meerprijs van € 2,50

'Uit in Zeist' 2014-2015

Events

Foto: Events Vergaderingen, seminars, congressen, personeelsfeesten, productpresentaties, recepties, beurzen, zakendiners, filmpremières. Laat u inspireren >

Exclusieve view

Foto: Exclusieve view Met het gehele bedrijf naar de film? Vraag dan de zaal exclusief tot uw beschikking! Vraag ons naar de mogelijkheden via 030-6927550 of sales@figi.nl.

Adverteren?

Foto: Adverteren?

Wilt u adverteren in de Figi Bioscoop? Neem dan contact op met ons via 030-69 27 400 of info@figi.nl.

Filmhuis Figi 2014-2015

Samen met de Filmliga programmeert Figi extra filmvoorstellingen onder de naam ‘Filmhuis Figi’. Deze films zijn geselecteerd uit het internationale filmaanbod en zijn behalve kwalitatief, ook vernieuwend, eigenzinnig, artistiek of gewoon mooi. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk en worden vertoond op dinsdagavonden om 20.15 uur.

Kaartverkoop
Tijdens de abonnementverkoop kunt u ook Filmhuis Figi kaarten bestellen. U heeft al een abonnement bij vier (film-)voorstellingen. Een Filmhuis Figi kaart kost dan € 7,- per voorstelling. Losse kaartverkoop is mogelijk bij de theaterkassa vanaf een week voorafgaande aan de voorstelling. De toegangsprijs bedraagt € 8, - voor losse kaarten. Leden van de Filmliga krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart altijd toegang voor € 7, -. Bestel uw kaarten bij de Figi bioscoopkassa of via internet.

Wanneer een voorstelling uitvalt, geeft het toegangsbewijs toegang tot een andere filmvoorstelling naar keuze in de Figi Bioscoop.
 
Filmhuis Figi Plus
Naast de reguliere Filmhuis Figi films op dinsdag (aanvang 20.15 uur) programmeert Figi ook regelmatig filmhuis films op maandagmiddagen (aanvang 15.00 uur). Dit zijn de Figi Filmhuis Plus films. Er is geen pauze in de film en de zaal is bereikbaar per lift. Toegang € 7,50 p.p..
Bestel uw kaarten via onze website of koop ze bij de Figi bioscoopkassa.

Filmhuis Figi: Night Train to Lisbon

Foto: Filmhuis Figi: Night Train to Lisbon

Dinsdag 28 april 2015  20.15 uur

Bille August / Portugal, Zwitserland / 2013 / 111 min.
Het leven van Raimund, een leraar Latijn en deskundige in oude talen, neemt een bijzondere wending wanneer hij een mysterieuze jonge vrouw behoedt zelfmoord te plegen door van een brug te springen. Als de vrouw vervolgens spoorloos verdwijnt, heeft ze haar jas achtergelaten bij Raimund. Hierin zit een boek van een Portugese dokter Amadeu de Prado en een kaartje voor de nachttrein naar Lissabon. Raimund besluit de ticket te gebruiken. Terwijl hij op zoek gaat naar de achtergrond van het boek en diens schrijver, ontvouwt zich een tragische liefdesgeschiedenis, vol emotionele intriges en overdenkingen naar de ware zin van het leven.
Bekijk de trailer>>
Tickets>>
 

Filmhuis Figi Plus: Ida

Foto: Filmhuis Figi Plus: Ida

Maandag 4 mei 2015 • 15.00 uur

Pawel Pawlikowski / Polen / 2013 / 80 min. 
Polen 1962. Anna staat op het punt om haar gelofte af te leggen bij de kloosterschool waar ze ooit werd opgenomen als wees. Maar alles verandert als blijkt dat ze nog familie heeft, Wanda, de zus van haar moeder. Voordat ze haar geloftes kan afleggen, gaat ze samen met Wanda op zoektocht naar haar verleden. Anna komt er achter dat ze van Joodse afkomst is en dat haar echte naam Ida luidt. Ze wordt geconfronteerd met de grimmige waarheid over haar familie en diens ontberingen tijdens de Naziebezetting van Polen. Ida staat voor een moeilijke beslissing; teruggaan naar het klooster of een nieuwe weg inslaan?
Bekijk de trailer>>
Tickets>>
 

Filmhuis Figi Plus: Una via a Palermo

Foto: Filmhuis Figi Plus: Una via a Palermo

Maandag 18 mei 2015 • 15.00 uur

Emma Dante / Italië / 2013 / 90 min. 
Rosa en Clara zijn op weg met de auto naar een bruiloft in Palermo. Tijdens een ruzie slaan ze een smalle zijstraat in en komen ze klem te staan tegenover een andere auto. Deze is tot de nok toe gevuld met een lokale familie en Samira, een oudere dame, aan het stuur. Beide auto's weigeren te keren en de ander te laten passeren. Al snel is het incident aanleiding tot een ware volksopstand.
Bekijk de trailer>>
Tickets>>

Filmhuis Figi: Gloria

Foto: Filmhuis Figi: Gloria

Dinsdag 19 mei 2015  20.15 uur

Sebastián Lelio / Chili / 2012 / 102 min.
Gloria is 58 jaar en nog steeds op zoek naar de ware liefde. Ze bezoekt feesten voor vrijgezellen in de hoop hem te treffen. Wanneer ze daar Rodolfo ontmoet lijkt de zoektocht eindelijk voorbij te zijn. Maar de relatie gaat niet over rozen en Gloria kan niet anders dan het droombeeld dat ze had los te laten.
Bekijk de trailer>>
Tickets>>
 

Filmhuis Figi Plus: Boyhood

Foto: Filmhuis Figi Plus: Boyhood
Maandag 1 juni 2015 • 15.00 uur
 
Richard Linklater / Verenigde Staten / 2014 / 163 min.
Een uniek project dat zijn weerga in de filmgeschiedenis niet kent. 
Richard Linklater vertelt met Boyhood een intiem verhaal van epische omvang. Gefilmd over een periode van 12 jaar met dezelfde acteurs, vangt Richard Linklater met Boyhood tot in verbazingwekkend detail de jongensjaren van Mason (Ellar Coltrane). In een ontroerend coming-of-age verhaal zien we Mason letterlijk voor onze ogen opgroeien van jongen tot man. We volgen ook zijn zus Samantha (Lorelei Linklater) en hun gescheiden ouders, Olivia (Patricia Arquette) en Mason Sr. (Ethan Hawke). Terwijl de jaren voorbij glijden, zien we hoe elk van hen omgaat met nieuwe fases in hun leven en hoe hun banden onderling veranderen. Een prachtig, herkenbaar en hartverwarmend portret over opgroeien, het vormen van een eigen identiteit, het familieleven en het genadeloze verstrijken van de tijd. 
Bekijk de trailer>>

Filmhuis Figi Plus: Les adieux a la reine

Foto: Filmhuis Figi Plus: Les adieux a la reine
Maandag 15 juni 2015 • 15.00 uur
 
Benoît Jacquot / Frankrijk / 2012 / 100 min.
Kostuumdrama over de eerste dagen van de Franse Revolutie in de zomer van 1789, gezien vanuit het hofpersoneel in het Paleis van Versailles. Machtswellust en verraad vieren hoogtij tijdens de laatste dagen aan het hof van Louis XVI en Marie Antoinette. De Revolutie is onafwendbaar. Een van de voorlezers van Marie Antoinette, Sidonie, beleeft het allemaal vanaf de eerste rij. In de eindeloze gangen echoën de hulpkreten van de hongerige bevolking. Wanneer het nieuws van de bestorming van de Bastille hen bereikt, worden de onderdanen bijzonder ongerust. De laatste uren van Versailles zijn geslagen. Het hof is stervende.
Bekijk de trailer>>
 

Filmhuis Figi Plus: Nebraska

Foto: Filmhuis Figi Plus: Nebraska
Maandag 6 juli 2015  15.00 uur
 
Alexander Payne / Verenigde Staten / 2013 / 115 min.
Na ontvangst van een brief van een neploterij, denkt de knorrige vader Woody Grant dat hij in één klap rijk is geworden. De ‘prijs’ van één miljoen dollar kan hij ophalen in Lincoln, Nebraska, ruim duizend kilometer van zijn woonplaats. Hij is vastbesloten om zijn fortuin te incasseren - zelfs als het betekent dat hij de afstand te voet moet afleggen. Zijn zoon David voelt zich gedwongen hem te vergezellen. Onderweg stoppen ze in het geboortedorp van Woody, waar familie en oude bekenden al snel hoogte krijgen van hun missie en Woody het gesprek van de dag wordt.

Filmhuis Figi Plus: My old lady

Foto: Filmhuis Figi Plus: My old lady
Maandag 20 juli 2015  15.00 uur
 
Israel Horovitz / Verenigde Staten en Frankrijk / 2014 / 107 min.
Mathias Gold, een berooide New Yorkse schrijver, erft van zijn vader een waardevol appartement in Parijs. Hij reist direct naar de Franse hoofdstad met het doel dit te verkopen. Daar ontdekt hij echter dat een oude dame, Mathilde, met haar dochter Chloé in het appartement woont. Een Franse wet schrijft voor dat hij het huis pas mag verkopen na Mathilde’s overlijden. En dit is niet de enige verrassing voor Mathias, die tot de ontdekking komt dat hij zijn vader nauwelijks heeft gekend. Kevin Kline, Maggie Smith en Kristin Scott Thomas spelen de hoofdrollen in My Old Lady. Dit humoristisch en ontroerend drama is het speelfilmdebuut van regisseur Israel Horovitz en de verfilming van zijn bekroonde toneelstuk Très chère Mathilde.
Bekijk de trailer>>
Tickets>>
 
Aankomst   
Vertrek   
Volwassenen   
Kinderen   
Kamers   
  
Mail door naar een vriend(in)!

Figi IJs
Share

Foto:Figi IJs
Ter ere van het 100-jarige jubileum zijn er in onze patisserie 4 smaken Figi IJs ontwikkeld, in samenwerking met Meester IJsbereider Luc Blok. Ook de verpakkingen zijn in Figi stijl. U kunt hiervan genieten in het theater en de bioscoop (€ 2,75). Op het terras bestelt u de speciale 'Figi Coupe'.
  • Vanilleroomijs & aardbeiensorbet                     
  • Citroen- & bloedsinaasappelsorbet                  
  • Chocoladeroomijs en passievruchtsorbet           
  • Vanille- en hazelnootroomijs met crum van Figi koekjes en karamelroom