Extra informatie

Vermelde voorstellingsduur is exclusief pauze en voorprogramma. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Goedkoper parkeren: op vertoon van uw inrijkaart bij het Bioscoopbuffet kost een uitrijkaart slechts € 4,50. Deze zijn bij het Bioscoopbuffet alleen verkrijgbaar direct voorafgaand aan de film of tijdens de pauze.

Voor 3D films geldt een meerprijs van € 2,50

'Uit in Zeist' 2014-2015

Events

Foto: Events Vergaderingen, seminars, congressen, personeelsfeesten, productpresentaties, recepties, beurzen, zakendiners, filmpremières. Laat u inspireren >

Avondje Figi

Foto: Avondje Figi

Rendez-vous met Leonardo di Caprio, Julia Roberts of Jack Nicholson? Een Avondje Figi: een gezellig diner en naar de film!

  • welkomstdrankje
  • tweegangen diner
  • twee glazen wijn
  • film naar keuze
  • pauzedrankje
  • naborrel met bittergarnituur

€ 42,50 per persoon
(voor 3D films geldt een meerprijs van € 2,50)
Reserveren: 030-6927500

Exclusieve view

Foto: Exclusieve view Met het gehele bedrijf naar de film? Vraag dan de zaal exclusief tot uw beschikking! Vraag ons naar de mogelijkheden via 030-6927550 of sales@figi.nl.

Adverteren?

Foto: Adverteren?

Wilt u adverteren in de Figi Bioscoop? Neem dan contact op met ons via 030-69 27 400 of info@figi.nl.

Filmhuis Figi 2014-2015

Samen met de Filmliga programmeert Figi extra filmvoorstellingen onder de naam ‘Filmhuis Figi’. Deze films zijn geselecteerd uit het internationale filmaanbod en zijn behalve kwalitatief, ook vernieuwend, eigenzinnig, artistiek of gewoon mooi. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk en worden vertoond op dinsdagavonden om 20.15 uur.

Kaartverkoop
Tijdens de abonnementverkoop kunt u ook Filmhuis Figi kaarten bestellen. U heeft al een abonnement bij vier (film-)voorstellingen. Een Filmhuis Figi kaart kost dan € 7,- per voorstelling. Losse kaartverkoop is mogelijk bij de theaterkassa vanaf een week voorafgaande aan de voorstelling. De toegangsprijs bedraagt € 8, - voor losse kaarten. Leden van de Filmliga krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart altijd toegang voor € 7, -. Bestel uw kaarten bij de Figi bioscoopkassa of via internet.

Wanneer een voorstelling uitvalt, geeft het toegangsbewijs toegang tot een andere filmvoorstelling naar keuze in de Figi Bioscoop.
 
Filmhuis Figi Plus
Naast de reguliere Filmhuis Figi films op dinsdag (aanvang 20.15 uur) programmeert Figi ook regelmatig filmhuis films op maandagmiddagen (aanvang 15.00 uur). Dit zijn de Figi Filmhuis Plus films. Er is geen pauze in de film en de zaal is bereikbaar per lift. Toegang € 7,50 p.p..
Bestel uw kaarten via onze website of koop ze bij de Figi bioscoopkassa.

Filmhuis Fig Plus: Gooische Vrouwen 2

Foto: Filmhuis Fig Plus: Gooische Vrouwen 2

Maandag 5 januari 2015 • 15.00 uur

Will Koopman / Nederland  / 2014 / 104 min.
Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.
Bekijk de trailer>>
Tickets>>

Filmhuis Figi: Elle s'en va

Foto: Filmhuis Figi: Elle s'en va

Dinsdag 10 februari 2015  20.15 uur

Emmanuelle Bercot / Frankrijk / 2013 / 116 minuten.
Bettie is begin 60, woont samen met haar moeder en staat elke dag in haar restaurant dezelfde gerechten aan dezelfde gasten te serveren. Wanneer ze beseft dat zowel haar liefdesleven als haar carrière anders zijn gelopen dan gepland, stapt ze in haar auto en slaat ze op de vlucht. Tijdens haar reis door Frankrijk beleeft ze avonturen waar ze niet meer van durfde te dromen en brengt ze tijd door met haar kleinzoon die ze voorheen zelden zag. Ze voelt zich vrijer dan ooit te voren en ontdekt wat er werkelijk ontbreekt in haar leven.
Bekijk de trailer>>
Tickets>>

Filmhuis Figi Plus: Impardonnables

Foto: Filmhuis Figi Plus: Impardonnables

Maandag 19 januari 2015 • 15.00 uur

André Téchiné / Frankrijk / 2011 / 112 min.
Drama over een schrijver die halsoverkop in Venetië gaat samenwonen met de jongere Judith, om vervolgens erachter te komen dat hij haar niet vertrouwt.
Francis, 60 jaar en succesvol schrijver, trekt zich terug in Venetië om er in alle rust zijn volgende roman te schrijven. Op zoek naar een woning ontmoet hij de mooie makelaar Judith. Het is liefde op het eerste gezicht en halsoverkop gaan ze samenwonen. Maar na de verdwijning van Francis' dochter maakt het geluk plaats voor achterdocht en huurt Francis de jonge Jérémie in om Judith te schaduwen. Er ontstaat er een bevreemdende verhouding tussen een oude schrijver, een moderne vrouw en duistere praktijken.
Bekijk de trailer>>
 

Filmhuis Figi: Disconnect

Foto: Filmhuis Figi: Disconnect

Dinsdag 20 januari 2015 • 20.15 uur

Henry Alex Rubin /Verenigde Staten / 2012 / 111 minuten.
Dramatische thriller waarin de levens van meerdere mensen op slag veranderen door sociale media. De zoon van een advocaat denkt dat hij een online relatie heeft met een meisje, maar in werkelijkheid zitten er twee klasgenoten achter, die de jongen pikante foto's willen ontfutselen. Televisiejournalist Nina valt voor een tiener die ze interviewt voor een verhaal over pornowebsites die minderjarigen in dienst heeft. Ondertussen wordt een koppel het slachtoffer van identiteitsfraude.
Bekijk de trailer>>
Tickets>>

Filmhuis Figi Plus: The fault in our stars

Foto: Filmhuis Figi Plus: The fault  in our stars

Maandag 1 februari 2015 • 15.00 uur

Josh Boone / Verenigde Staten / 2014 / 126 min.
Hazel en Gus zijn twee heel bijzondere tieners. Ze beschikken allebei over een cynisch gevoel voor humor, hebben een hekel aan alles wat gewoon is en zijn stapelgek op elkaar. Hun relatie is op zich al een wonder, omdat ze elkaar hebben ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten.
Bekijk de trailer>>

Filmhuis Figi Plus: De rouille et d'os

Foto: Filmhuis Figi Plus: De rouille et d'os

Maandag 16 februari 2015  • 15.00 uur

Jaques Audiard / Frankrijk / 2012 / 115 min. 
Als Ali uit nood samen met zijn zoontje onderdak zoekt bij zijn zus in Zuid-Frankrijk ontmoet hij in het nachtleven zijn tegenpool in de elegante orka-dresseur Stéphanie. Hun levens hebben niets gemeen, tot het noodlot toeslaat en er een speciale relatie ontstaat. Stéphanie verliest tijdens een ongeluk op haar werk haar beide benen. Haar leven stort in, maar Ali staat haar bij. Voorzichtig bloeit ze weer op en wordt Ali's manager wanneer hij gaat deelnemen aan illegale straatgevechten.
Bekijk de trailer>>
 

Filmhuis Figi: Silver Linings Playbook

Foto: Filmhuis Figi: Silver Linings Playbook

Dinsdag 17 februari 2015  20.15 uur

David O. Russell / Verenigde Staten / 2012 / 122 minuten.
Pat Solitano is net ontslagen uit een psychiatrische inrichting en probeert zijn leven weer op te bouwen. Hij trekt in bij zijn ouders en doet de zoveelste poging om weer in het reine te komen bij zijn ex-vrouw. Dat zij niks meer van hem wil weten, weigert hij onder ogen te zien. Pas wanneer de heetgebakerde Pat de onaangepaste Tiffany ontmoet, die zo haar eigen problemen heeft, komt hij zichzelf echt tegen. 

Filmhuis Figi Plus: And so it goes

Foto: Filmhuis Figi Plus: And so it goes

Maandag 2 maart 2015 • 15.00 uur

Rob Reiner / Verenigde Staten / 2014 / 94 min.
Makelaar en mopperkont Oren (Douglas) heeft geen contact meer met zijn familie. Wanneer zijn zoon ineens voor de deur staat is dat dan ook een enorme verrassing. Deze is nog groter wanneer blijkt dat zijn zoon de zorg van zijn dochter, waarvan hij het bestaan niet wist, aan Oren overlaat. Oren heeft geen idee hoe hij voor het jonge meisje moet zorgen en roept de hulp in van zijn sympathieke buurvrouw Leah (Keaton). Dit leidt tot hilarische en ontroerende momenten, waarbij Oren een hele nieuwe kant van zichzelf ontdekt en de liefde hervindt. 
Bekijk de trailer>>

Filmhuis Figi: Midnight's Children

Foto: Filmhuis Figi: Midnight's Children
Dinsdag 10 maart 2015  20.15 uur
 
Deepa Mehta / Canada, Verenigde Staten / 2012 / 146 minuten
Op 15 augustus 1947 om klokslag 12 uur, het moment waarop India onafhankelijk wordt verklaard van Groot Brittannië, worden twee pasgeboren jongetjes van bedjes verwisseld door een verpleegster in een ziekenhuis in Bombay. Saleem Sinai, het bastaardkind van een arme vrouw, en Shiva, een baby uit een rijk milieu, zijn vanaf dat moment veroordeeld elkaars leven te leiden. Op mysterieuze wijze kruisen hun wegen zich zowel met elkaar als met de geschiedenis van India in de jaren die volgen.
Bekijk de trailer>>
Tickets>>
 

Filmhuis Figi Plus: Barbara

Foto: Filmhuis Figi Plus: Barbara

Maandag 16 maart 2015 • 15.00 uur

Christian Petzold / Duitsland / 2012 / 105 min.
Oost-Duitsland, de zomer van 1980. De jonge arts Barbara wil het land verlaten en heeft een uitreisvisum aangevraagd. Dit verzoek wordt door de overheid echter niet gehonoreerd en ze wordt zelfs naar de provincie verbannen. Barbara moet Berlijn verlaten om in een klein plattelandsziekenhuis te gaan werken. Eenmaal daar bouwt ze geen band op met haar nieuwe omgeving. Alleen voor haar patiënten in de kinderchirurgie heeft ze nog affectie. Haar baas André waardeert haar werk, maar besteedt wel erg veel aandacht aan haar. Barbara raakt onzeker over zijn motieven, terwijl de geplande vlucht steeds dichterbij komt.
Bekijk de trailer>>

Filmhuis Figi Plus: La fille du puisatier

Foto: Filmhuis Figi Plus: La fille du puisatier

Maandag 6 april 2015 • 15.00 uur

Daniel Auteuil / Frankrijk / 2011 / 107 min. 
Als Patricia op weg is om haar vader zijn lunch te brengen ontmoet ze Jacques. Zij is achttien jaar, hij is zesentwintig. Ze is een leuke jongedame, hij een knappe gevechtspiloot. Een beetje maanlicht zorgt voor de rest bij hun tweede ontmoeting. Er zal geen derde afspraak komen: Jacques wordt naar het front gestuurd. Als Patricia zwanger blijkt te zijn, moeten de rijke ouders van de jongen niks van het kind weten. Patricia en haar vader staan er alleen voor. Dan komt het nieuws dat Jacques vermist wordt.
Bekijk de trailer>>

Filmhuis Figi Plus: La Tendresse

Foto: Filmhuis Figi Plus: La Tendresse

Maandag 20 april 2015 • 15.00 uur

Marion Hänsel / België / 2013 / 78 min. 
Tijdens een trip van Brussel naar de toppen van de Alpen maken we kennis met een koppel dat al vijftien jaar gescheiden is en nu twee dagen met elkaar doorbrengt. Ze gaan samen hun zoon ophalen die na een zwaar ski-ongeval in het ziekenhuis ligt. Na verloop van tijd maakt de bitterheid die na de liefde kwam plaats voor een zachter gevoel.
Bekijk de trailer>>

Filmhuis Figi: Night Train to Lisbon

Foto: Filmhuis Figi: Night Train to Lisbon

Dinsdag 28 april 2015  20.15 uur

Bille August / Portugal, Zwitserland / 2013 / 111 minuten
Het leven van Raimund, een leraar Latijn en deskundige in oude talen, neemt een bijzondere wending wanneer hij een mysterieuze jonge vrouw behoedt zelfmoord te plegen door van een brug te springen. Als de vrouw vervolgens spoorloos verdwijnt, heeft ze haar jas achtergelaten bij Raimund. Hierin zit een boek van een Portugese dokter Amadeu de Prado en een kaartje voor de nachttrein naar Lissabon. Raimund besluit de ticket te gebruiken. Terwijl hij op zoek gaat naar de achtergrond van het boek en diens schrijver, ontvouwt zich een tragische liefdesgeschiedenis, vol emotionele intriges en overdenkingen naar de ware zin van het leven.
Bekijk de trailer>>
Tickets>>

Filmhuis Figi Plus: Ida

Foto: Filmhuis Figi Plus: Ida

Maandag 4 mei 2015 • 15.00 uur

Pawel Pawlikowski / Polen / 2013 / 80 min. 
Polen 1962. Anna staat op het punt om haar gelofte af te leggen bij de kloosterschool waar ze ooit werd opgenomen als wees. Maar alles verandert als blijkt dat ze nog familie heeft, Wanda, de zus van haar moeder. Voordat ze haar geloftes kan afleggen, gaat ze samen met Wanda op zoektocht naar haar verleden. Anna komt er achter dat ze van Joodse afkomst is en dat haar echte naam Ida luidt. Ze wordt geconfronteerd met de grimmige waarheid over haar familie en diens ontberingen tijdens de Naziebezetting van Polen. Ida staat voor een moeilijke beslissing; teruggaan naar het klooster of een nieuwe weg inslaan?
Bekijk de trailer>>

Filmhuis Figi Plus: Una via a Palermo

Foto: Filmhuis Figi Plus: Una via a Palermo

Maandag 18 mei 2015 • 15.00 uur

Emma Dante / Italië / 2013 / 90 min. 
Rosa en Clara zijn op weg met de auto naar een bruiloft in Palermo. Tijdens een ruzie slaan ze een smalle zijstraat in en komen ze klem te staan tegenover een andere auto. Deze is tot de nok toe gevuld met een lokale familie en Samira, een oudere dame, aan het stuur. Beide auto's weigeren te keren en de ander te laten passeren. Al snel is het incident aanleiding tot een ware volksopstand.
Bekijk de trailer>>

Filmhuis Figi: Gloria

Foto: Filmhuis Figi: Gloria

Dinsdag 19 mei 2015  20.15 uur

Sebastián Lelio / Chili / 2012 / 102 minuten
Gloria is 58 jaar en nog steeds op zoek naar de ware liefde. Ze bezoekt feesten voor vrijgezellen in de hoop hem te treffen. Wanneer ze daar Rodolfo ontmoet lijkt de zoektocht eindelijk voorbij te zijn. Maar de relatie gaat niet over rozen en Gloria kan niet anders dan het droombeeld dat ze had los te laten.
Bekijk de trailer>>
Tickets>>
Aankomst   
Vertrek   
Volwassenen   
Kinderen   
Kamers   
  
Mail door naar een vriend(in)!

Figi IJs
Share

Foto:Figi IJs
Ter ere van het 100-jarige jubileum zijn er in onze patisserie 4 smaken Figi IJs ontwikkeld, in samenwerking met Meester IJsbereider Luc Blok. Ook de verpakkingen zijn in Figi stijl. U kunt hiervan genieten in het theater en de bioscoop (€ 2,75). Op het terras bestelt u de speciale 'Figi Coupe'.
- Vanilleroomijs & aardbeiensorbet                     
- Citroen- & bloedsinaasappelsorbet                  
- Chocoladeroomijs en passievruchtsorbet           
- Vanille- en hazelnootroomijs met crum van Figi koekjes en karamelroom