Extra informatie

Vermelde voorstellingsduur is exclusief pauze en voorprogramma. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Voor informatie en reserveringen bel: 0900 3444 934 / 0900FigiZeist (45 ct/min.)

Goedkoper parkeren: op vertoon van uw inrijkaart bij het Bioscoopbuffet kost een uitrijkaart slechts € 4,50. Deze zijn bij het Bioscoopbuffet alleen verkrijgbaar direct voorafgaand aan de film of tijdens de pauze.

Voor 3D films geldt een meerprijs van € 2,50

Events

Foto: Events Vergaderingen, seminars, congressen, personeelsfeesten, productpresentaties, recepties, beurzen, zakendiners, filmpremières. Laat u inspireren >

Avondje Figi

Foto: Avondje Figi

Rendez-vous met Leonardo di Caprio, Julia Roberts of Jack Nicholson? Een Avondje Figi: een gezellig diner en naar de film!

  • welkomstdrankje
  • tweegangen diner
  • twee glazen wijn
  • film naar keuze
  • pauzedrankje
  • naborrel met bittergarnituur

€ 42,50 per persoon
(voor 3D films geldt een meerprijs van € 2,50)
Reserveren: 030-6927500

Exclusieve view

Foto: Exclusieve view Met het gehele bedrijf naar de film? Vraag dan de zaal exclusief tot uw beschikking! Vraag ons naar de mogelijkheden via 030-6927550 of sales@figi.nl.

Adverteren?

Foto: Adverteren?

Wilt u adverteren in de Figi Bioscoop? Neem dan contact op met ons via 030-69 27 400 of info@figi.nl.

Filmhuis Figi 2013-2014

Samen met de Filmliga programmeert Figi extra filmvoorstellingen onder de naam ‘Filmhuis Figi’. Deze films zijn geselecteerd uit het internationale filmaanbod en zijn behalve kwalitatief, ook vernieuwend, eigenzinnig, artistiek of gewoon mooi. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk en worden vertoond op dinsdagavonden om 20.15 uur.

Kaartverkoop
Tijdens de abonnementverkoop kunt u ook Filmhuis Figi kaarten bestellen. U heeft al een abonnement bij vier (film-)voorstellingen. Een Filmhuis Figi kaart kost dan € 7,- per voorstelling. Losse kaartverkoop is mogelijk bij de theaterkassa vanaf een week voorafgaande aan de voorstelling. De toegangsprijs bedraagt € 8, - voor losse kaarten. Leden van de Filmliga krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart altijd toegang voor € 7, -. Bestel uw kaarten via Tel. 0900- 3444 934 (€ 45 ct/min) of koop ze bij de Figi bioscoopkassa of via internet.

Wanneer een voorstelling uitvalt, geeft het toegangsbewijs toegang tot een andere filmvoorstelling naar keuze in de Figi Bioscoop.
 

Filmhuis Figi Plus: Last Vegas

Foto: Filmhuis Figi Plus: Last Vegas

maandag 7 april 2014 • 15.00 uur

Jon Turtletaub /VS/2013/105 min.
In Last Vegas besluiten vier vrienden van in de zestig om nog één keer de bloemetjes buiten te zetten wanneer vrijgezel Douglas besluit om toch te gaan trouwen. In Vegas ontdekken ze hoe mooi het is om weer van het leven te genieten en dat trouwe vriendschap altijd blijft bestaan. De regie is in handen van Jon Turteltaub (The Sorcerer´s Apprentice, National Treasure).

Filmhuis Figi Plus: Marina

Foto: Filmhuis Figi Plus: Marina
maandag 21 april 2014 • 15.00 uur

Stijn Coninx /B/2014/122 min.                                                         
Italië 1948. De 10-jarige Rocco groeit op in een bergdorpje in Calabrië. Op een dag neemt zijn vader Salvatore een moedig besluit: hij wil een betere toekomst voor zijn gezin. En België is het beloofde land... Rocco’s vader werkt in de steelkoolmijnen van Waterschei. Zijn plan: als een rijk man naar Italië terugkeren. Maar al na een jaar laat hij zijn hele gezin naar Limburg overkomen…

Bekijk de trailer >>
Reserveer direct >>

Now Is Good (Voor ik doodga)

Foto: Now Is Good (Voor ik doodga)
Dinsdag 29 april 2014 • 20.15 uur

"De goed geacteerde film durft sentimenteel te zijn - gesnotterd zal er worden - maar blijft op de juiste momenten nuchter."  - De Volkskrant
 
Ol Parker / UK / 2012 / 103 min.
Drama over de ongeneeslijk zieke Tessa, die een lijstje heeft van dingen die ze graag voor haar dood wil doen. Tessa is 17 en weet dat ze nooit 18 zal worden. Haar ziekte is ongeneeslijk, dus geniet ze liever van ieder moment dat ze nog leeft. De lijst van activiteiten omvat o.m.: hele nacht feesten, een joint roken, iets stelen en de liefde ervaren. Samen met haar vriendin Zoey ontdekt Tessa de wereld. Ze wordt verliefd op buurjongen Adam en dit contact is voor haar al snel de meest bijzondere ervaring.

Filmhuis Figi Plus: The broken circle breakdown

Foto: Filmhuis Figi Plus: The broken circle breakdown
maandag 5 mei 2014 • 15.00 uur
 
"De chemie tussen vader en moeder spat van het scherm af, net als de pijn en ellende als het misgaat en ze elkaar niet meer begrijpen. Hoe graag ze dat ook willen. Hartverscheurend." Anton Slotboom - Algemeen Dagblad
 
Felix van Groeningen /B/2012/110 min.  
Als Elise en Didier elkaar ontmoeten is het liefde op het eerste gezicht. Ze zijn echter totaal verschillend. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een band. Hij praat, zij luistert. Hij is overtuigd atheïst en tegelijkertijd een naïeve romanticus. Zij is de nuchterheid zelve. Wanneer dochter Maybelle geboren wordt, is hun geluk compleet. Maar het lot slaat toe als Maybelle ernstig ziek wordt…
 

Tous Ensemble

Foto: Tous Ensemble
Dinsdag 13 mei 2014 • 20.15 uur &
Maandag 19 mei 2014 • 15.00 uur(Filmhuis Figi Plus)
 
Stéphane Robelin / FR, DE / 2011 / 96 min.
Vijf oudere mensen willen niet belanden in een verzorgingshuis. Na rijp beraad besluiten ze te gaan samenwonen. De film is een komedie over vriendschap, ouderdom en lust. Allen zijn ver voorbij de zeventig echter nog niet klaar met de liefde. De film is taboedoorbrekend op een intelligente manier. Kortom een zonnige film over liefde in de herfst van het leven.
 

Filmhuis Figi Plus: Caesar must die

Foto: Filmhuis Figi Plus: Caesar must die

maandag 2 juni 2014 • 15.00 uur

V en E Taviani /IT/2012/76 min.                                    
De opvoering van het befaamde Shakespeare-stuk Julius Caesar loopt ten einde, de artiesten worden onthaald met een uitbundig applaus. De lichten gaan uit, de acteurs verlaten het toneel en keren terug naar hun gevangeniscellen. Ze zijn allemaal gedetineerden in de Rebibbia-gevangenis in Rome. Een van hen vertelt: "Sinds ik kunst ontdekt heb, is deze cel pas echt een gevangenis geworden."
Regisseurs Paolo en Vittorio Taviani volgden gedurende zes maanden de voorbereidingen van deze theaterproductie…

Bekijk de trailer >>
Reserveer direct >>

Filmhuis Figi Plus: Night Train to Lisbon

Foto: Filmhuis Figi Plus: Night Train to Lisbon

maandag 16 juni 2014 • 15.00 uur

Bille August /Zwit/2013/111 min.                       
Het leven van Raimund Gregorius (Jeremy Irons), een geliefd leraar Latijn en deskundige in oude talen, neemt een bijzondere wending wanneer hij een mysterieuze jonge vrouw behoed haar leven te beëindigen door van een brug te springen. Als de vrouw vervolgens spoorloos verdwijnt laat ze haar jas bij Raimund achter, met daarin een boek van Portugese dokter Amadeu de Prado en een nachttreinticket naar Lissabon…

Bekijk de trailer >>
Reserveer direct >>

'Uit in Zeist' 2013-2014

Aankomst   
Vertrek   
Volwassenen   
Kinderen   
Kamers   
  
Mail door naar een vriend(in)!

Figi IJs
Share

Foto:Figi IJs
Ter ere van het 100-jarige jubileum zijn er in onze patisserie 4 smaken Figi IJs ontwikkeld, in samenwerking met Meester IJsbereider Luc Blok. Ook de verpakkingen zijn in Figi stijl. U kunt hiervan genieten in het theater en de bioscoop (€ 2,75). Op het terras bestelt u de speciale 'Figi Coupe'.
- Vanilleroomijs & aardbeiensorbet                     
- Citroen- & bloedsinaasappelsorbet                  
- Chocoladeroomijs en passievruchtsorbet           
- Vanille- en hazelnootroomijs met crum van Figi koekjes en karamelroom