Extra informatie

Vermelde voorstellingsduur is exclusief pauze en voorprogramma. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Goedkoper parkeren: op vertoon van uw inrijkaart bij het Bioscoopbuffet kost een uitrijkaart slechts € 4,50. Deze zijn bij het Bioscoopbuffet alleen verkrijgbaar direct voorafgaand aan de film of tijdens de pauze.

Voor 3D films geldt een meerprijs van € 2,50

'Uit in Zeist' 2014-2015

Events

Foto: Events Vergaderingen, seminars, congressen, personeelsfeesten, productpresentaties, recepties, beurzen, zakendiners, filmpremières. Laat u inspireren >

Avondje Figi

Foto: Avondje Figi

Rendez-vous met Leonardo di Caprio, Julia Roberts of Jack Nicholson? Een Avondje Figi: een gezellig diner en naar de film!

  • welkomstdrankje
  • tweegangen diner
  • twee glazen wijn
  • film naar keuze
  • pauzedrankje
  • naborrel met bittergarnituur

€ 42,50 per persoon
(voor 3D films geldt een meerprijs van € 2,50)
Reserveren: 030-6927500

Exclusieve view

Foto: Exclusieve view Met het gehele bedrijf naar de film? Vraag dan de zaal exclusief tot uw beschikking! Vraag ons naar de mogelijkheden via 030-6927550 of sales@figi.nl.

Adverteren?

Foto: Adverteren?

Wilt u adverteren in de Figi Bioscoop? Neem dan contact op met ons via 030-69 27 400 of info@figi.nl.

Filmhuis Figi 2014-2015

Samen met de Filmliga programmeert Figi extra filmvoorstellingen onder de naam ‘Filmhuis Figi’. Deze films zijn geselecteerd uit het internationale filmaanbod en zijn behalve kwalitatief, ook vernieuwend, eigenzinnig, artistiek of gewoon mooi. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk en worden vertoond op dinsdagavonden om 20.15 uur.

Kaartverkoop
Tijdens de abonnementverkoop kunt u ook Filmhuis Figi kaarten bestellen. U heeft al een abonnement bij vier (film-)voorstellingen. Een Filmhuis Figi kaart kost dan € 7,- per voorstelling. Losse kaartverkoop is mogelijk bij de theaterkassa vanaf een week voorafgaande aan de voorstelling. De toegangsprijs bedraagt € 8, - voor losse kaarten. Leden van de Filmliga krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart altijd toegang voor € 7, -. Bestel uw kaarten via Tel. 0900- 3444 934 (€ 45 ct/min) of koop ze bij de Figi bioscoopkassa of via internet.

Wanneer een voorstelling uitvalt, geeft het toegangsbewijs toegang tot een andere filmvoorstelling naar keuze in de Figi Bioscoop.
 
Filmhuis Figi Plus
Naast de reguliere Filmhuis Figi films op dinsdag (aanvang 20.15 uur) programmeert Figi ook regelmatig filmhuis films op maandagmiddagen (aanvang 15.00 uur). Dit zijn de Figi Filmhuis Plus films. Er is geen pauze in de film en de zaal is bereikbaar per lift. Toegang € 7,50 p.p..
Bestel uw kaarten via Tel. 0900- 3444 934 (€ 45 ct/min) of koop ze bij de Figi bioscoopkassa.

figi filmhuis plus: Mandela: long walk to freedom

Foto: figi filmhuis plus: Mandela: long walk to freedom
 
Maandag 1 december 2014 • 15.00 uur

Justin Chadwick / GB / 2013 / 152 min.      
Mandela: Long Walk To Freedom, gebaseerd op de gelijknamige autobiografie, neemt je mee op de indrukwekkende levensreis van Nelson ‘Madiba’ Mandela en biedt een unieke visie op de ontstaansgeschiedenis van een modern icoon - vanaf zijn jeugd in een klein plattelandsdorp tot en met zijn presidentschap van Zuid-Afrika in de jaren ‘90. De film schetst een eerlijk portret van Mandela als jonge man met een voorkeur voor boksen, snelle auto’s en mooie vrouwen, maar ook als een getalenteerd advocaat en vrijheidsstrijder die wapengeweld niet uit de weg ging om zijn politieke boodschap over te brengen.

Bekijk de trailer >>

filmhuis figi plus: The immigrant

Foto: filmhuis figi plus: The immigrant
Maandag 15 december 2014 • 15.00 uur
 
James Gray / VS / 2013 / 120 min.     
New York, 1921. De Poolse immigrante Ewa (Marion Cotillard) wordt bij aankomst op Ellis Island opgevangen door de ogenschijnlijk behulpzame Bruno Weiss (Joaquin Phoenix), die wat te eten en een dak boven haar hoofd regelt. Maar al snel komt zijn ware aard naar boven en dwingt hij haar op agressieve wijze tot een leven als burlesque gezelschapsdame om zo de kosten voor haar doodzieke zusje te betalen. Wanneer ze de illusionist Orlando (Jeremy Renner) ontmoet, valt hij direct voor de mooie Ewa, en zet hij alles op alles om haar te redden uit deze onveilige situatie. Bruno geeft echter zijn pronkstuk en beste inkomstenbron niet zomaar op. De film, geregisseerd door James Gray (We Own the Night, The Yards), was opgenomen in de officiële selectie van het Cannes Filmfestival 2013. Met Jeremy Renner, Joaquin Phoenix en Marion Cotillard.

Bekijk de trailer >>

Filmhuis Figi: The Patience Stone

Foto: Filmhuis Figi: The Patience Stone

Dinsdag 16 december 2014 • 20.15 uur

Atiq Rahimi /Afghanistan, Frankrijk,  Duitsland / 2012 / 98 minuten.
Volgens een oude Perzische legende bestaat er een mysterieuze steen aan wie je alles kunt toevertrouwen. De steen luistert terwijl je alles deelt; je verlangens, je pijn, je hele leven. En op een dag barst de steen uiteen. In een land dat verscheurd wordt door oorlog, waakt een mooie vrouw over haar ernstig zieke man. Hij is getroffen door een kogel in zijn nek en leeft sindsdien als een kasplant in volledige stilte. Op een dag begint de vrouw te praten tegen haar comateuze man. In één lange biecht vertelt ze hem over haar jeugd, haar frustraties, haar eenzaamheid, haar dromen en haar verlangens.

Bekijk de trailer >>

Filmhuis Figi: Disconnect

Foto: Filmhuis Figi: Disconnect

Dinsdag 20 januari 2015 • 20.15 uur

Henry Alex Rubin /Verenigde Staten / 2012 / 111 minuten.
Dramatische thriller waarin de levens van meerdere mensen op slag veranderen door sociale media. De zoon van een advocaat denkt dat hij een online relatie heeft met een meisje, maar in werkelijkheid zitten er twee klasgenoten achter, die de jongen pikante foto's willen ontfutselen. Televisiejournalist Nina valt voor een tiener die ze interviewt voor een verhaal over pornowebsites die minderjarigen in dienst heeft. Ondertussen wordt een koppel het slachtoffer van identiteitsfraude.

Bekijk trailer >>

Filmhuis Figi: Elle s'en va

Foto: Filmhuis Figi: Elle s'en va

Dinsdag 10 februari 2015  20.15 uur

Emmanuelle Bercot / Frankrijk / 2013 / 116 minuten.
Bettie is begin 60, woont samen met haar moeder en staat elke dag in haar restaurant dezelfde gerechten aan dezelfde gasten te serveren. Wanneer ze beseft dat zowel haar liefdesleven als haar carrière anders zijn gelopen dan gepland, stapt ze in haar auto en slaat ze op de vlucht. Tijdens haar reis door Frankrijk beleeft ze avonturen waar ze niet meer van durfde te dromen en brengt ze tijd door met haar kleinzoon die ze voorheen zelden zag. Ze voelt zich vrijer dan ooit te voren en ontdekt wat er werkelijk ontbreekt in haar leven.

Bekijk trailer >>

Filmhuis Figi: Silver Linings Playbook

Foto: Filmhuis Figi: Silver Linings Playbook

Dinsdag 17 februari 2015  20.15 uur

David O. Russell / Verenigde Staten / 2012 / 122 minuten.
Pat Solitano is net ontslagen uit een psychiatrische inrichting en probeert zijn leven weer op te bouwen. Hij trekt in bij zijn ouders en doet de zoveelste poging om weer in het reine te komen bij zijn ex-vrouw. Dat zij niks meer van hem wil weten, weigert hij onder ogen te zien. Pas wanneer de heetgebakerde Pat de onaangepaste Tiffany ontmoet, die zo haar eigen problemen heeft, komt hij zichzelf echt tegen. 
 

Filmhuis Figi: Midnight's Children

Foto: Filmhuis Figi: Midnight's Children
Dinsdag 10 maart 2015  20.15 uur
 
Deepa Mehta / Canada, Verenigde Staten / 2012 / 146 minuten
Op 15 augustus 1947 om klokslag 12 uur, het moment waarop India onafhankelijk wordt verklaard van Groot Brittannië, worden twee pasgeboren jongetjes van bedjes verwisseld door een verpleegster in een ziekenhuis in Bombay. Saleem Sinai, het bastaardkind van een arme vrouw, en Shiva, een baby uit een rijk milieu, zijn vanaf dat moment veroordeeld elkaars leven te leiden. Op mysterieuze wijze kruisen hun wegen zich zowel met elkaar als met de geschiedenis van India in de jaren die volgen.
 

Filmhuis Figi: Night Train to Lisbon

Foto: Filmhuis Figi: Night Train to Lisbon

Dinsdag 28 april 2015  20.15 uur

Bille August / Portugal, Zwitserland / 2013 / 111 minuten
Het leven van Raimund, een leraar Latijn en deskundige in oude talen, neemt een bijzondere wending wanneer hij een mysterieuze jonge vrouw behoedt zelfmoord te plegen door van een brug te springen. Als de vrouw vervolgens spoorloos verdwijnt, heeft ze haar jas achtergelaten bij Raimund. Hierin zit een boek van een Portugese dokter Amadeu de Prado en een kaartje voor de nachttrein naar Lissabon. Raimund besluit de ticket te gebruiken. Terwijl hij op zoek gaat naar de achtergrond van het boek en diens schrijver, ontvouwt zich een tragische liefdesgeschiedenis, vol emotionele intriges en overdenkingen naar de ware zin van het leven.

Bekijk trailer >>

Filmhuis Figi: Gloria

Foto: Filmhuis Figi: Gloria

Dinsdag 19 mei 2015  20.15 uur

Sebastián Lelio / Chili / 2012 / 102 minuten
Gloria is 58 jaar en nog steeds op zoek naar de ware liefde. Ze bezoekt feesten voor vrijgezellen in de hoop hem te treffen. Wanneer ze daar Rodolfo ontmoet lijkt de zoektocht eindelijk voorbij te zijn. Maar de relatie gaat niet over rozen en Gloria kan niet anders dan het droombeeld dat ze had los te laten.
 
Aankomst   
Vertrek   
Volwassenen   
Kinderen   
Kamers   
  
Mail door naar een vriend(in)!

Figi IJs
Share

Foto:Figi IJs
Ter ere van het 100-jarige jubileum zijn er in onze patisserie 4 smaken Figi IJs ontwikkeld, in samenwerking met Meester IJsbereider Luc Blok. Ook de verpakkingen zijn in Figi stijl. U kunt hiervan genieten in het theater en de bioscoop (€ 2,75). Op het terras bestelt u de speciale 'Figi Coupe'.
- Vanilleroomijs & aardbeiensorbet                     
- Citroen- & bloedsinaasappelsorbet                  
- Chocoladeroomijs en passievruchtsorbet           
- Vanille- en hazelnootroomijs met crum van Figi koekjes en karamelroom